Jak se zbavit bolesti zad

Bolesti zad jsou v dnešní době opravdu velmi rozšířené. Přemíra kancelářské práce, dlouhé sezení u počítače a stres způsobují časté zdravotní problémy se zády. Neduhy spojené se zdravím páteře patří k nejčastějším příčinám pracovní neschopnosti a v nejhorších případech vedou k částečné nebo dokonce trvalé invaliditě.

Žena spící na podložce Implikátor

Onemocnění, které patří mezi tzv. civilizační choroby a potkalo každého člověka alespoň jednou v životě. Neduhy spojené s bolestmi zad jsou častější než bolest hlavy. Ve většině případů je onemocnění páteře způsobené následkem špatných návyků při práci a v běžném životě.

Co je vlastně příčinou těchto bolestí?

Usmívající se žena ležící na podložce ImplikátorRozdělují se na akutní a chronické. Akutní rovná se náhlé bolesti, chronické jsou považovány za dlouhodobé problémy spojené s páteří. Jak poznat rozdíl mezi akutním a chronickým onemocněním? Akutní problémy trvají dva až tři týdny, někdy můžou odeznít i za pár dnů. U chronických onemocnění se problémy se zády prodlužují. Trvat mohou až několik měsíců a vracejí se nám do života několikrát do roka. Příčinou chronických problémů je špatné držení těla, kdy svaly kolem páteře ochabují. Dalším průvodním jevem, které onemocnění doprovází, jsou silné bolesti hlavy a migrény. Skolióza a výrůstky patří mezi chronické onemocnění, které postihují záda. Bolesti jsou degenerativní a soustavné. Opravdu silné bolesti způsobují úrazy páteře a nádory.

Prevence bolesti zad

Dvě ženy s podložkou ImplikátorJak se zbavit bolesti zad? Mezi základní prevence patří v prvé řadě pohyb. Cvičení by se mělo stát každodenní rutinou. Až v neposlední řadě by jste měli sáhnout po lécích, které utěšují vaši bolest. Netrapte své tělo medikamenty. Volte léky až jako poslední možnost při uzdravování svých zad. Objevili jsme Iplikátor - způsob jak zmírnit bolest a napravit funkční poruchy zad. Choroby, které se nám často vrací a pomoci vám může právě Iplikátor. Funguje na principu dráždění receptorů v kůži. Zvyšuje prokrvení v dané postižené oblasti. Zvýšený průtok krve odvádí z těla škodlivé metabolity a zvyšuje tak přívod kyslíku. Iplikátor zmírňuje bolesti. Osvědčil se jako prevence při obtížích se zády. Slouží k léčbě, mírní trápení a doplňuje léčení. Přináší úlevu při chronických problémech a léčí i problémy akutní. Iplikátor mírní všechny muka spojená s problémy se zády. Chcete-li léčbu ještě více podpořit, doplňte léčbu cvičením na podložce Iplikátor. Podložka zvyšuje prokrvení v oblasti kde se Iplikátor aplikuje, a tím se výrazně posílí účinky cvičení. Ještě váháte s výběrem dárku na Vánoce? Zpříjemněte sobě nebo komukoliv z blízkých život zakoupením této pomůcky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.6 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies