Jak si efektivně zorganizovat svůj čas?

Dámy, také máte někdy pocit, že nic nestíháte a cítíte se frustrovaně?

čekárna

Všechny to moc dobře známe. Práce, nákup, kadeřnice, vyzvednout děti ze školy, z kroužků….vše na minutu přesně naplánovat. Nabourá Vám pak Váš propracovaný celodenní plán i 15 minutové zpoždění u doktora? A měly byste rády jistotu časového programu, který v případě nečekaného zpoždění můžete využít na vyřízení dalších nezbytností? S jistotou se vsadím, že Vás napadá hned několik možností, co byste v ušetřeném čase podnikaly. Která z nás by nechtěla svůj čas trávit doma s rodinou, na příjemných a klidných nákupech, na výletech v přírodě či si jen tak hodit nohy na stůl s milovanou knihou a velkým šálkem dobrého kafe.


Máme pro Vás tip - Reservatic. Jedná se o online objednávkový systém umožňující jednoduché objednání termínu jakékoliv služby a jeho následné posunutí či úplné zrušení.  To znamená, že při časové vytíženosti Vašeho doktora či kadeřnice, se již nebudete trápit čekáním a přemýšlením, co vše zase dnes nestihnete zařídit a budete muset čerpat čas, který jste měly vyhrazený pro svou rodinu, kamarády a koníčky. S aplikací Reservatic Vám Vaše kadeřnice, v případě zpoždění, pošle zprávu, ve které Vás na tento fakt upozorní a vy tak máte možnost upravit si svůj plán a mít tak vše pod kontrolou. Tak, jak to máme rády.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies