Jak si vybrat léčitele

Máte jakékoli zdravotní problémy a potřebujete pomoc? Mezi nabízenými možnostmi jste si vybrali variantu léčitele? Dejte si pozor, ať vyberete toho správného a vhodného přesně pro váš problém.

Malé kuře v dlani

Léčitelů a lidí, zabývajících se alternativní medicínou je mnoho. Vyberte toho pravého. Nečekejte však, že vás okamžitě vyléčí. Určitě vám ale poradí, co ve svém životě změnit, aby se TO změnilo.

Léčitel, jak postupovat při výběru

Jedním z nejlepších způsobů, jak najít odborného, spolehlivého a vhodného praktika přírodní medicíny, je získat doporučení od nějakého z jeho pacientů, ačkoli je samozřejmě možné, že nebudete mít štěstí jako on. Přírodní nebo jakákoli jiná alternativní léčba je individuální záležitost. Důležité je souznění s léčitelem a váš vzájemný vztah. Každému svědčí něco jiného. Dejte na doporučení, ale nenechte se příliš ovlivňovat. Sami poznáte nejlépe, jestli vám jednání léčitele bude připadat prospěšné.

Léčitel, každý je individualitou

Když se chystáte vybrat si terapeuta, promluvte si s ním tak, abyste se dověděli co nejvíce o jeho osobnosti a hlavně praxi. Takovýto rozhovor pokládá základy vašemu budoucímu vztahu. Posílí se vaše vzájemná důvěra a vy se budete cítit bezpečněji.

Léčitel, ptejte se

Pár otázek, které byste měli svému léčiteli položit

  1. Které školy jste navštěvoval a jak hluboké jsou vaše znalosti?
  2. Jaké vlastníte licence nebo oprávnění?
  3. Jak dlouho se věnujete praxi? Jaké jsou vaše diagnostické postupy?
  4. Jak vysoké jsou poplatky? Jak dlouhá je léčba, kolik návštěv bude vyžadovat?
  5. Napsal jste nějaké knihy nebo články? (Pokud ano, určitě si je přečtěte)

Při jakémkoli léčení myslete jen na sebe. Nepouštějte se do ničeho, co by vám nebylo příjemné a nebojte se vystřídat léčitele, když se u stávajícího necítíte dobře. Dobře zvažte, jestli zrovna jeho způsob léčení je vám blízký.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies