Jak vybrat džíny, které sednou v pase i přes zadek?

Vybrat dokonale padnoucí džíny, které perfektně sedí nejen v pase, ale i přes boky nebo zadeček? Nejedna z nás ví, že tohle není zrovna jednoduchý úkol. Možná i vy máte za sebou nejednu nepříjemnou zkušenost, kdy jste zkoušely jedny džíny za druhými ve snaze objevit ty nejlepší, ale ani po několika hodinách marného zkoušení a vybírání jste v ruce neměly svou zaslouženou kořist. Je to k vzteku!

holka v kalhotách

Jak pro sebe najít ideální střih?

Základem správného výběru je znalost toho nejlepšího střihu. Měly byste vědět, jaký je obvod vašeho pasu, boků a zadečku.

Znalost vlastních mír vám hodně usnadní výběr a především zúží možnosti, díky čemuž ušetříte spoustu času – a čas je nenahraditelný! Pokud pro sebe najdete nevhodný střih, jedině si uškodíte. Jak? Nevhodný střih zvýrazní vše, na co byste vědomě upozornit nechtěly – určitě víte, co jsou přetékající faldíky na bříšku, zařezávající se látka do stehen nebo opticky větší zadeček. Brr!

Ani málo, ani moc! 

Velmi častou chybou je nošení dámských kalhot, které ženě nesedí v pase. Už se vám někdy stalo, že byly džíny příliš těsné a v pase vám proto přes pásek „přetékaly špíčky“? Nebo byly naopak příliš volné, takže nevkusně padaly, sesouvaly se z boků a mnohdy odhalily něco, co mělo zůstat ostatním očím skryto? V tomto případě stačí myslet na staré dobré pravidlo: za pas kalhot by se měly vejít dva prsty. Tehdy máte na sobě perfektní velikost – dobrá práce!

Nechte zadeček vyniknout

Zatímco jedna chce na zadeček upozornit, jiná ho chce tzv. zamaskovat. S tím vám vhodně vybrané džíny dokážou pomoci. Ať už je vaším cílem jedna nebo druhá možnost, dejte si záležet s výběrem. Jsou džíny, které svým střihem zadeček vyzdvihnou a ukážou v nejlepším světle. A jsou džíny, které ho šikovně schovají i opticky zmenší.

Jako třeba dámské jeans Wrangler, které můžete pořídit v e-shopu Jeanscentrum.cz – tyhle džíny padnou každé ženě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies