Jak vzhled může zasahovat do vztahu?

Vzhled hraje důležitou roli hlavně na začátku každého vztahu. Přece si k tělu nepřipustíte někoho, kdo je vám už na první pohled nesympatický. Je ale vzhled opravdu ve vztahu tak důležitý?

Líbající se pár

Svět a vztahy - co znamená vzhled?

Ženy si na vzhledu zakládají zpravidla o mnoho více než muži. Snad každá žena u sebe nosí vždy nějaké to „malovátko“, aby se mohla v případě nouze rychle upravit.

 

Se vzhledem je spojeno také sebevědomí. Když dobře vypadáme, více si věříme a například i v práci dosahujeme lepších výsledků. Stejně to se sebevědomím funguje i ve vztahu a hlavně jeho začátcích.

 

Asi každý si vždy, pokud má svobodnou volbu, vybere partnera, ktrerý ho sexuálně přitahuje. Je to zcela přirozená věc.

 

V pokročilejším vztahu už nám u partnera záleží spíše na jeho vlastnostech a vzhled jde tak trochu stranou, naroste pivní břicho atd...

Láska a vztahy - nejen vzhled, ale i hlas je důležitý...

Vědecký výzkum, uveřejněný v prestižním americkém časopise New Scientist, ukázal, že v nejplodnějším období menstruačního cyklu mají ženy svůdnější hlas než kdy jindy.

 

Studie dospěla k závěru, že svůdnost hlasu má zřejmě na svědomí působení některých hormonů na hlasivky.

 

Když se vám tedy někdy bude zdát, že na vás kolegyně mluví svůdněji než jindy, nevyvozujte z toho rychlé závěry.

Ženy, muži - důležitá je osobnost

Nezapomeňte, že jste tak dobří, jak se cítíte. Myslíte si, že vás ostatní lidé posuzují podle toho, jak vypadáte? Není tomu tak, vzhled sice hraje určitou roli, ale pokud se osmělíte, dostáváte bonusové body oproti ostatním soupeřícím.

 

Důležitá je přirozenost... Nemusíte být zrovna tak krásní, jako vymodelovaní herci z Hollywoodu. Máte osobnost a jiskru v oku? Jste k tomu navíc mistr v konverzaci? O úspěch máte jistě postaráno.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies