Jak zvětšit Váš úd?

Nejste spokojen s velikostí vašeho přirození? Propadáte beznaději, protože na chirurgický zákrok, který může problém s délkou vyřešit nemáte peníze nebo se ho kvůli bolesti bojíte podstoupit? Ale pozor, zvětšení penisu se obejde i bez skalpelu a chirurgie.

Odhalené bříško

Jak lze penis zvětšit?

Nabízí se několik způsobů, jak prodloužit penis. Problém může vyřešit chirurgický zákron, ale jde o rizikový a bolestivý postup, takže doporučujeme vyzkoušet nejdříve jiné techniky, které taky dobře fungují.

Jednoduše

Rychle a jednoduše dosáhnete zvětšení díky pravidelnému cvičení. Cvičením je třeba podpořit růst topořivých tělísek. Moderní cvičební metody, se kterými na svět přišel lékař Brian Richard v roce 1970 jsou opravdu velice účinné. 

Pomocí prodlužovače

V tomto případě se využívá tažná síla stejně jako na oddělení ortopedie. Tažná síla umí opravdové divy a je v lékařské praxi běžně používáná. Velký úspěch má také v korekci zakřivení penisu. 

balení Andropharmia PenisOdeberte vzduch

Další možností k prodloužení penisu je využití vákua. Princip této metody spočívá v aplikaci plastického tubusu a odsávání vzduchu. Tímto způsobem je dosaženo podtlaku a jeho působení na velikost penisu. Tato metoda není příliš spolehlivá, hrozí určitá rizika a výsledek není dlouhodobý.

Doplňky stravy

Tohle není špatná cesta k většímu penisu. Doplňky mají vliv na obeh krve, který úzce souvisí s erekcí. Přírodní látky obsažené v doplňcích stravy podporují krevní oběh a stimulují tvorbu testosteronu. Ve výsledku dojde k podpoře růstu topořivých tkání a tedy k prodloužení penisu, samozřejmostí je kvalitní erekce. Jedním z přípravků, které opravdu fungují je Andropharmia Penis. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies