Jaké botky obout na jaře?

A je tu opět jaro a s ním i nové trendy v obuvi. Víte s jakými botkami nejvíce zazáříte v teplých i chladnějších jarních dnech? Móda si žádá hravost, vraťte se proto do dětských let a začněte si hrát také!

Letní boty pro ženy

OriginalJaro přeje hravosti!

Trendy obuvi pro jaro 2012 jsou příjemně hravé, zapomeňte proto na klasické černé lodičky a pořiďte si raději botky v pestré barvičce (především tyrkysové, žluté, sytě růžové či šeříkové) nebo s květinovým vzorem. Máte-li ráda romantický styl, pořiďte si určitě alespoň jedny „květované boty“. Právě takové jsou totiž ve stávající sezóně velmi žádané.

Nemáte-li ráda extravaganci, zvolte obuv v kávově mléčném odstínu. Budete vypadat elegantně a trendy zároveň. Hodit se budou ke kostýmku, kalhotám i sukni.

Páskové boty, dřeváky i odlehčené kozačky

Dámské obuvi vévodí lehké jarní kozačky s otevřenou špičkou (případně i patou), páskové boty na klínku, nejrůznější dřeváky, nazouváky na velmi nízkém podpadku a sportovní obuv na vyšší i nižší podrážce. V chladnějších dnech zazáříte díky jarním kozačkám nad kotníky a nebo nízkých polobotkách v pánském stylu zdobených šněrováním.

Hravé barvy jsou v módě. Foto:sxc.huPokud nejste příznivkyní podpatků, oceníte zajisté baleríny a nebo conversky, které jsou i nadále v módě. Jaké zvolíte, je jen na vás. Nezapomeňte však, že toto jaro má být hravé, proto tomu uzpůsobte nejen výběr oblečení, ale také výběr obuvi. Nebojte se sáhnout po výraznějších barvičkách nebo květinovém vzoru. Vraťte se do dětských let a hrajte si!

Pohodlí na prvním místě

Letošní sezóna je na barvy i druhy obuvi velmi pestrá. To je zajisté pro mnoho z nás velmi dobrá zpráva. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, máme zde ještě jednu, která naše nožky potěší. Prsty deformující boty se špičatou špičkou vystřídaly na módním výsluní pohodlnější boty s kulatou špičkou. In budou také nejrůznější aplikace v retro či etno stylu, dále také nejrůznější výšivky, pásky, třásně, zipy nebo cvočky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies