Jaké vybrat sluneční brýle?

Sluneční brýle jsou v létě naprostou nezbytností - nejenže chrání oči před slunečními paprsky, ale jsou důležitým módním doplňkem dotvářejícím naši osobnost. Je důležité věnovat jejich výběru pozornost. Po jakém modelu sáhnout?

Černé sluneční brýle

Certifikát CE

Zkontrolujte, jestli mají označení CE, které zaručuje, že splňují normy platné v Evropské unii. Existují čtyři typy skel značené 0-4. Nejčastěji se kupují skla číslo 3, která odpovídají podmínkám prázdnin u moře nebo na horách. Skla číslo 4 jsou doporučována pro extrémní situace - tropy, velehory, pobyt na lodi na moři. Naopak se nedoporučují k řízení auta.

Co třeba brýle značky Relax?

S touto značkou jistě nešlápnete vedle. Budete mít jistotu kvality, vaše oči budou chráněny a ještě k tomu budete trendy. Relax každý rok přichází s novou módní nabídkou kvalitních Relax slunečních brýlí.

Móda a trendy - jaký tvar brýlí si vybrat?

UV paprsky útočí na oči ze všech stran - z boku, ze shora i odspodu. Proto je třeba vybrat takové brýle, které budou dobře chránit i okolí očí. Toto pravidlo dodržujeme dvojnásob u už zmíněných extrémních situací, jako je pobyt v tropech nebo velehorách.

Pánské sluneční brýle

Pěkné a kvalitní sluneční brýle se dají pořídit i pro pány. Někteří sice pořád mají s tímto módním doplňkem problém, ale až si pánské sluneční brýle vyzkouší, rychle mění názor. Pánské sluneční brýle jsou při sportu a řízení auta nepostradatelné!

Polarizační brýle

Chcete-li být in a zároveň chránit svůj zrak co nejlépe, zapomeňte na klasické sluneční brýle. Kupte si polarizační brýle, které dokáží pohlcovat odlesky na vodní hladině či mokré vozovce a ještě snižují námahu očí při práci s počítačem.

Polarizované brýle – čím jsou tak výjimečné?

Speciální polarizované brýle mají nejen UVA, ale i UVB, UVC filtr a polarizační filtr. Chrání zrak před nadměrným zářením, snižují námahu oka a působí tak jako prevence různých onemocnění očí a zraku. Umožňují dívat se do světla odrážejícího se od mokré vozovky bez mhouření a poškození očí, zlepšují průhled mlhou, snižují také námahu očí při soustředěném dívání do monitoru počítače a v přesvětlených nebo nevhodně osvětlených místnostech. Polarizované brýle zpomalují vysychání rohovky a tvorbu vrásek.

Je libo držák na brýle?

Hned vedle držku na mobilní telefon můžete umístit držák na sluneční brýle, aspoň je budete mít v autě po ruce a nebudete nuseni je hledat po různých zásuvkách během jízdy. Držák brýlí do auta se vám bude hodit!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies