Jaký je váš přírodní element?

Každé znamení zvěrokruhu je ovládáno jedním ze čtyř živlů – ohněm, vodou, vzduchem nebo zemí. Jak nás tyto živly ovlivňují, jak z nich těžit a na co si dávat pozor?

Přírodní barevné elementy

Voda – element Ryb, Raků a Štírů

Lidé s elementem vody jsou ovládány svými emocemi. Jsou citliví, mnohdy až přecitlivělí, a potřebují o svých pocitech mluvit. Pokud se tak neděje, mohou se snadno stát zatrpklými a trpět depresemi. Mají silně vyvinutou intuici – vyplatí se řídit se jí!

Co vám prospěje

Vaší duši vždy zahřeje oheň. Vyhledávejte ho, zapalte si občas doma svíčky, meditujte u táboráku. Mluvte o svých pocitech a najděte si způsob, jak ze sebe dostat hněv – pomůže vám např. sport.

Oheň – element Beranů, Lvů a Střelců

Ohniví lidé jsou opakem těch, kterým vládne voda. S city si příliš hlavu nelámou. Jsou plní energie a sebevědomí a nikdy se nevzdávají svých snů a plánů. Mnohdy nechápou, proč ostatní lidé nejsou stejně zapálení jako oni a věcí, kterou se musí naučit, je respektovat přání a charakter druhých.

Co vám prospěje

Právě proto, že je zde chybí element vody, vám tento přírodní živel pomáhá uklidnit se a protřídit myšlenky. Prospějí vám procházky kolem jezera, dlouhé koupele, zvuk tekoucí vody.

Země – element Býků, Kozorohů a Panen

Stát nohama pevně na zemi, to je důležité pro každého Býka, Kozoroha i Pannu. Jsou to ryze praktická znamení, dodržující řád a pravidla. Příznačný pro ně je také zápal pro zahradničení a další činnosti spojené se zemí.

Co vám prospěje

Zemitá znamení nejlépe „nakopne“ čerstvý vzduch. Doma proto často větrejte, choďte na dlouhé procházky. Pozor také na přehnané sklony k materialismu a zatvrzelé lpění na svých názorech. Prospěje vám být více otevření novým názorům a možnostem.

Vzduch – element Blíženců, Vah a Vodnářů

Tato znamení jsou velmi upovídaná a společenská. Neustále nad něčím přemýšlí (vzduch symbolizuje myšlenky), vyhledávají společnost, aby měli komu své nápady a sny sdělit.

Co vám prospěje

Vraťte se občas zpátky na zem. Prospěje vám práce s rostlinami nebo výlety do přírody. Naučte se také empatii – vcítit se do pocitů druhých lidí. Nepřemýšlejte stále jen o sobě, více se uvolněte a dělejte, co vás baví!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies