Jarní líčení a účesy 2007

Se stoupajícími teplotami a prvními květy by měl rozkvést také váš šatník a líčení. Dodejte své pleti barvu a vsaďte na přirozenost! Ve svěžím jarním líčení plném pastelových barev se budete cítit pohodlně a mladě.

Štěteček na tvář s kosmetickými pomůcky

Líčení na jaro 2007

Růžová romance

Svěží a přirozená – takový je hlavní trend v jarním líčení. Lehce opálená tvář, zářivý pohled a šťavnaté rty pastelových barev z vás učiní jarní květ, na který bude radost pohledět. Chcete-li vypadat opravdu mladě, vsaďte na růžovou (jste-li tmavší typ, můžete vyzkoušejte raději lila odstín). Velmi praktické jsou multifunkční tyčinky, které můžete použít jako rtěnku, oční stíny i zdravíčka. Růžovou romanci můžete doladit květinovou broží.

Tip pro vás: Pleť si v letním období zaslouží zvýšenou péči. Sluneční paprsky odhalí každou nesrovnalost pleti. Pro pleť bezchybnou zvolte správný make-up v kombinaci s krycí tyčinkou. Zhodnoťte ty své pleti a vyberte správný odstín očních stínů (tento trik pomůže odvést pozornost od pupínků a barevných odlišností, doslova pleť vyrovná).

Tropický mix v jarním líčení

Pokud máte ráda výraznější make-up, troufněte si na exotický kokejl zelené a žluté, zelené a modré nebo žluté a šedé. Líčení slaďte s barvou oblečení.

Trendy jarní účesy 2007

Připadá-li vám váš účes fádní, oživte jej světlými proužky. Velmi moderní je tzv. vrstvený střih, který dodá krátkým vlasům šmrnc a dlouhým objem. Stále se nosí ofinky, zvláště asymetricky střižené nebo česané na bok.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies