Jaro a květinové studio Botanika

V Hotelu Imperial Ostrava na Svatebním veletrhu jsme měli štěstí na specialistu aranžmá květin společnost Botanika. Podívejte se na krásné práce a přineste si kousek přírody domů.

Velikonoční věnec s vajíčky a ozdobami

Přineste si jaro domů

Svátky jara byly odedávna spojeny s oslavou znovuzrození, dalšího cyklu věčného koloběhu bytí. I v dnešní uspěchané době vnímáme tyto přírodní cykly, podvědomě na ně reagujeme a toužíme po změně. Nechte se proto okouzlit barvami, vůněmi a krásou jarních květin.

Jarní aranžmá na dveře 

Nechejte si připravit krásné jarní aranžmá na dveře, na stůl nebo do prostoru. V květinovém studiu Botanika vám zhotoví dokonce dekoraci přímo na míru dle Vašeho přání. Dokáží Vám tady poradit, jak si vytvořit aranžmá dle vlastní fantazie. Na fotografiích si můžete prohlédnout dotyky jara a mohou Vám posloužit i jako zdroj inspirace.

Popisy k fotografiím

Jarní kytice, kytice

kulatá kytice je zpracována do kruhové konstrukce z březového a vrbového proutí, do ní jsou proloženy větvičky borůvčí, myrty, břečťanu, trávy a vrby jívy. Květy tulipánů a frézií, propleteny v zeleni a proutí, pak symbolizují slunce a příslib nového života.

Jarní aranžmá

kontrastní aranžmá ze špalíčků březových větviček, květů tulipánů a frézie. Dynamiku a lehkost celé kompozici dodá trs volně rozevlátých trav.

Aranžmá

základem této kompozice je keramická miska, kvetoucí zvoneček (Campanula carpatica) a věneček z březového proutí. Větvičky zlatice postupně nakvétají a obohacují tak celé aranžmá. Tento typ dekorace je možno velmi jednoduše obměňovat.

Věneček

je zpracován ze slámového kruhu a březových větviček, hodí se k dekoraci dveří, okna nebo stěny.

Hnízdo

slámový kruh a březové proutí tvoří tělo celého hnízda. Vejce, skořápky, mláďata , peří, ptáčci, drobné dřevěné doplňky – to vše patří k jaru a oživí Vaše interiéry.

Květinové studio Botanika

Hledáte krásnou prodejnu plnou nádherných a voňavých květin, umělecky vytvořených věnečků, dřevěných dekorací a dalších doplňků do vašeho domova? Navštivte kvěinové studio Botanika ve Frýdku Místku na ulici Frýdlantská 770 ( u kina Petra Bezruče). Na Vaše dotazy Vám ochotně odpoví na tel. 558 640 369, mobil 602 581 544.

Služby - květinové studio Botanika

  • dekorace interiérů
  • květinová aranžmá pro slavnostní příležitosti - koncerty, rauty, promoce
  • svatební kytice, veškerý květinový servis svatebního dne
  • zakázková floristika dle přání a potřeb zákazníka, netradiční originální zpracování
  • květinový servis pro firmy
  • luxusní dárkové kytice
  • smuteční vazba
  • doručování květin po celé ČR i do zahraničí
  • zahradnické poradenství
  • návrhy zeleně v interiéru i zahradě včetně realizace
  • semináře aranžování květin a práce s přírodními materiály (akreditace MŠMT ČR)

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies