Jaru 2009 zavládne retro móda a hippie

Ať už máte ráda městský styl nebo raději uvolněný venkovský, letošní trendy na jaro vám přijdou vhod. Vrací se totiž retro móda i hippie – a obojí lze šikovně skloubit se současnými módními trendy!

Ženy v módním oblečení

Retro móda podtrhuje ženskost

Retro móda, to jsou především široké vypasované sukně nebo šaty, lodičky s kulatou špičkou a korále. Hlavními vzory jsou puntíky a proužky. Pokud je vám tento styl sympatický, vrhněte se do něj po hlavě!

Letošní jaro totiž bude hrát ve stylu retro! Na trh se vrací i pryžové boty, lakovky, korálové náramky a náušnice. Samozřejmostí jsou kabelky ve tvaru mošničky a výrazné barvy jako např. červená, modrá a žlutá. Jestliže se obáváte výsměšných pohledů kolemjdoucích, kombinujte retro prvky se současnými módními trendy – například ke klasickým riflím oblečte puntíkovanou halenku s volánkovým límečkem a k tomu lodičky s kulatou špičkou. Nezapomeňte na retro make-up – tedy rudou rtěnku, černé oční linky a červeně nalakované nehty.

Hippie styl pro jaro 2009

Zatímco v šedesátých letech spolu retro móda s hippie stylem bojovali, dnes mohou žít bez obav vedle sebe. Přijde-li vám retro příliš upjaté, bude vám příjemnější uvolněnější hippie styl.

Tzv. móda květinových dětí počítá především s riflemi do zvonu, volně vlajícími halenami, dlouhými sukněmi a dlouhými šaty bez ramínek s řasením na prsou (tzv. žabičkováním). Mezi vzory převládají pochopitelně květiny. Nebojte se ani třásní, kožených pásků, klobouků, šátků a velkých slunečních brýlí. Tečkou na závěr jsou polobotky z přírodní kůže nebo boty na klínku.

S retro nebo hippie stylem si jaro 2009 užijete naplno!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies