Ještě nemáte tričko z bambusu?

 

Ano, už existuje i bambusová móda a má obrovské množství výhod, které jistě na svém těle oceníte. Pokud máte na oblečení vysoké nároky, bambusové tričko takové očekávaní zaručeně splní. 

Listy okrasného bambusu

 

halenka z bambusuVýhody bambusového oblečení

Když se obléknete do bambusového trička, pocítíte měkkost a jemnost. Tyto vlastnosti oblečení neztratí ani opakovaném praní, bez použití aviváže. V horku vás bambusové třičko bude příjemně chladit. Nneustále si také drží svůj hedvábný lesk i tvar. Co se týče chlazení, na léto je bambusové oblečení opravdu ideální, dokáže nasát až 50 % vlhkosti než jiné materiály a rozhodně ani v parném létě nebudete cítit potem. Naopak v chladném počasí vám bude pěkně teplo. Jak je to možné V mikro struktuře bambusových vláken se drží teplý vzduch, takže bude teplo působit přímo na vaši kůži.

Ekologické zemědělství

Bambusové tričko a další kousky oblečení se na trh dostaly teprve před několika lety, ale velice rychle si našly své oddané příznivce. Oblečení je opravdu pohodlné a navíc většinou pochází z ekologického zemědělství.

Bambusové tričkobambusové tričko

Proč si tedy pořídit bambusové tričko Protože se budete cítit jako v bavlnce a to je opravdu komfort. jen si to představte v horku a ještě k tomu v práci. Babmusové oblečení vás poskytne opravdové pohodlí i v extrémně horkém počasí. Díky oblé struktuře bambusových vláken ucítíte absolutní jemnost. Tričko i další kousky oblečení vám parádně padnou a nikde vás nebudou obtěžovat například škrábáním. Odborníci z laboratoří dokonce potvrdili antibakteriální vlastnosti bambusového oblečení, takže bambusové móda je vhodné také pro alergiky.

Zaujala vás bambusová móda V tom případě můžete okouknout kromě triček i jiné kousky. Jsou k mání tílka, kalhoty, ponožky, pro dámy dokonce i šaty a sukně. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies