Jídlo formou svačiny

Víte, že američané utratí ročně jen za svačiny více než dvě miliardy dolarů? Svačina má být doplňkovým jídlem a jenom vy ovlivníte, zda prospěje či neprospěje vaší postavě a vašemu zdraví.

Malý chlapec hledící do prázdna

Rozdělení kalorií do celého dne

Studie ukázala, že lidé, kteří denně do svého jídelníčku zařadí dvě svačiny, mají nižší cholesterol než ti, co jedí méně často. Zvyšte počet jídel, ale nikoli kalorický příjem.

Zdravou svačinou - oříšky

Oříšky jsou zdrojem tuků, bílkovin, vlákniny, draslíku, hořčíku a kyseliny listové. Je prokázáno, že konzumace oříšků má vliv na zdravé srdce. Navzdory kalorické hodnotě udržují váhu! Pozor si dejte na solené, pražené či restované oříšky, jezte pouze ty natural.

Svačina nahradí nutriční nedostatky

Máte-li pocit, že vaše hlavní jídlo neobsahuje dostatek bílkovin atd., dožeňte to právě svačinou. Obohacené cereálie jsou zdrojem kyseliny listové a železa, ovoce vám zase dodá antioxidanty, vlákninu a vitamíny.

Svačina doplňkem při sportu

Potřebujete dodat sílu nebo výdrž při sportu? Vynechte moučná jídla s nízkým obsahem vlákniny. Pro dlouhotrvající výdej energie zkombinujte bílkoviny, sacharidy a tuky (např. oříšky, sušené ovce či cereálie v kombinaci s jogurtem).

Syté svačiny pro hubnutí

Pro snížení váhy vybírejte syté svačiny, přejde vás chuť mlsat. Svačiny s vysokým obsahem vody a vlákniny jsou nejlepší variantou.

Na svačinu si dejte bílkoviny

Bílkoviny vyvolávají větší pocit sytosti než sacharidy. Nejsou tráveny tak rychle, a proto vás taková svačina zasytí na delší dobu.

Kolik kalorií má svačina obsahovat?

Přísun kalorií kontrolujte tak, že nepřekročíte konzumaci sta kalorií za hodinu. Berte na vědomí hlavní jídla a jejich kalorickou hodnotu. Dáte-li si oběd o hodnotě 400 kalorií, svačinu byste měli mít až ve 4 hodiny (neměla by přesáhnout 200 kalorií, pokud máte objednanou večeři o dvě hodiny později).

 

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies