Jste stíhačka?

Pronásleduje Vás neustále myšlenka, že by Vám mohl být Váš partner nevěrný? Zůstáváte pouze u myšlenek a nebo se snažíte zjistit všemi možnými způsoby, zda-li tomu tak doopravdy je?

Žena s mobilním telefonem v ruce

Důvěra nadevše...

Základem každého vztahu by měla být důvěra. Je sice pravda, že se to lehce říká, ale hůř dokazuje, ovšem záleží na Vás, jak si svůj vztah nastartujete a budete v něm fungovat. Jste typ, co se rád hádá a nebo naopak ten typ, který má (doma) ve vztahu raději klid a pohodu? Pokud svému partnerovi nebudete věřit a místo toho jej budete neustále obviňovat s nevěry, riskujete, že jej ztratíte.

Někdy je lepší nevědět...

Jak známé pořekadlo praví: „Co oči nevidí, srdce nebolí". A tak je tomu samozřejmě i u vztahů, tedy přesněji u důvěry ve vztahu. Předtím, než začnete svého partnera „prověřovat", se zamyslete nad tím, zda-li to má vůbec smysl. Nenavádíme Vás k tomu, aby Vám bylo veškeré počínání partnera úplně jedno. Důležité je umět rozlišit, kdy se jedná o opodstatnělé podezření a naopak, kdy jde o pouhou nepodloženou domněnku.

Chcete svému partnerovi věřit a nechat mu určitou „volnost" (nemyslíme tím úlety s dalšími ženami, pouze provozování partnerových zájmů ve vší počestnosti a sem tam nějakou pánskou jízdu), za kterou Vám bude odměnou láskyplný  vztah a pocit, že jste našla toho pravého, který je pro Vás ochotný udělat cokoliv?!

A nebo naopak chcete mít pocit, že Váš partner nemá nic jiného na práci, než Vám neustále zahýbat? Chcete se díky Vaší nedůvěře vůči partnerovi neustále trápit negativními myšlenkami, trávit hodiny denně slíděním v jeho osobních věcech, telefonováním a sledováním, co vlastně dělá či nedělá? Stojí Vám to za to, se neustále kvůli Vaší posedlosti hádat? Věřte, že takový vztah, ve kterém si partneři navzájem plně nevěří, nevydrží dlouho! Než začnete slídit, myslete na následky. Jste připravena na to, co možná o svém protějšku zjistíte. Jak se zachováte, pokud se Vaše domněnka nevěry potvrdí?

Rozhodně zapomeňte na:

  • Slídění v partnerově mobilu, počítači či v kapsách oblečení (určitě by se Vám nelíbilo, kdyby Vám někdo slídil ve Vašem soukromí)
  • Dotěrné a do detailu probírané otázky typu „Kde, s kým a proč si tam byl".
  • Neustálé volání partnerovi (Pokud chcete partnerovi říct něco pěkného, napište mu SMS. Pokud se ovšem chcete partnera po telefonu neustále vyptávat, co a kde dělá, rozhodně se mu to přestane líbit, navíc ani jeho šéf nebude z Vašich „obtěžujících" telefonátů nadšený).

Patříte mezi „urputné" stíhačky? Běžte se léčit!

Ačkoliv titulek může znít trochu víc „tvrdě", bohužel je to tak. Přehnaným „stihomanstvím" docílíte jen a jen samoty. Žádný muž s Vámi nevydrží tak dlouho, aby byl ochotný neustále poslouchat Vaše domnělé představy o jeho nevěrách. Pokud si už nevíte se svým chováním rady, navštivte psychologa. Jen tak můžete docílit plnohodnotného vztahu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies