Kámasútra

Kámasútra je nejstarší knihou o lásce, sexu a sexuálních polohách. Milování by nemělo být jen o splynutí fyzickém, ale i psychickém. A právě o tom Kámasútra je. Svým poselstvím otevírá milencům nové obzory..
Starodávná malba
Kamasutra nenabízí jen umění lásky a rozkoše, ale také vzájemné pochopení a sladění přání a tužeb, pochopení intimního chování. Naučíte se lépe vnímat sexuální rozkoš i vjemy, o které jste dosud přícházeli.

Kámasútra - podstata knihy

Hlavní myšlenkou knihy je názor, že sex je jednou z nejhezčích součástí života, a proto bychom se za své sexuální touhy neměli stydět. Podle Kámasútry je tajemstvím kvalitního sexu co nejčastější střídání poloh.

Kámasútra - kniha

Kámasútra je složena ze dvou slov. Kama je označení pro hinduistického boha lásky. Sutra znamená návod nebo učebnici. Originál knihy je velmi obsáhlé dílo, které váží několik kilogramů. Dnes naštěstí existuje mnoho podob moderního zpracování knihy. Kresby poloh jsou nahrazeny fotografiemi a dobře pochopitelným popisem.

 

Kniha obsahuje stovky návodů a rad, jak si obohatit sexuální život. Začíná od letmých pohledů a doteků, pokračuje polibky a končí u samotného styku. Ukazuje, jak si užít milování od prvního pohledu až k samotnému sexu. Autorem Kámasútry je Vátsjájana Mnich.

Kámasútra a její části

  1. Úvod (o smyslu života, správném zařízení domu, společenském chování, které ženy jsou vhodné a nevhodné pro kterého muže, namlouvání apod.)
  2. Milování (druhy lásky, objetí, polibky, škrábání, kousání, polohy při sexu a způsoby milování, bití, výkřiky a vzdechy, milostná předehra, milostné hrátky, druhy souloží)
  3. Panny (o zásnubách a sňatku, dvoření a projevy citů, jak si získat pannu, jak si má panna získat muže, druhy sňatků)
  4. Manželky (o mnohoženství, správném chování manželek a spolumanželek)
  5. Paní (jak svést ženu, jak si uhájit manželku apod.)
  6. Kuběny (kuběny jsou indické prostitutky)
  7. Rady (lektvary a nápoje lásky, recepty pro zvětšení pyje apod.)
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies