Kde oslavit Silvestr?

Za pár týdnů tu opět máme Vánoce a za nimi následuje Nový rok. Pokud jste se rozhodli, že ho letos nebudete slavit doma, podívejte se, kam letos můžete na Silvestra vyrazit.

Ohňostroj na obloze

Silvestr 2011

Spousta lidí tráví Silvestra doma, v rodinném kruhu, stejně jako Vánoce. Někteří ho také neslaví vůbec a v čase novoročního přípitku už dávno spí. Nový rok by se ale měl přivítat se vší parádou, a proto letos vyrazte ven. Máme pro vás pár tipů a některé z nich jsou vhodné i pro rodiny s dětmi.

Silvestr na horách

Trávit Silvestra na horách je velice romantická záležitost a k českému národu tak nějak patří. Dopoledne si můžete užít zasněžených sjezdovek a přibrat můžete i malé děti. Silvestr na horách nebývá tak rušný jako ve městech, a pokud budete chtít skutečné soukromí, zajistěte si pobyt ve srubu či chatě.

Silvestr v zahraničí

Silvestr v zahraničí může být velice atraktivní, pokud však zvolíte to správné místo. Rozhodně vybírejte podle referencí a nenechte se zlákat příliš nízkými cenami. V posledních letech se lítá zejména do ostatních zemí Evropy, a sice do Francie, Anglie nebo Itálie. Pokud si Silvestr chcete pořádně užít, rezervujte si pobyt co nejdříve, nejlépe v metropolích – v Paříži, v Londýně a v Římě. Počítejte ale s tím, že ceny pobytů se v tomto období oproti ostatním měsícům roku podstatně zvýší.

Exotický Silvestr

Silvestr můžete také trávit v exotických zemích, což je na rozdíl od oslav Vánoc v těchto oblastech více než přijatelné. Za exotikou se jezdí po celém světě, ale pěkného Silvestra si užijete například v Austrálii, kde je v prosinci horko nebo také v Africe, kde se Silvestr tráví trochu jinak. Dále můžete poznávat krásy Zanzibaru nebo v Thajsku a líbit se vám bude i v Dubaji nebo na Kubě. Tyto zájezdy ale raději neabsolvujte s malými dětmi, bylo by to pro ně příliš stresující. Rovněž s sebou nevozte domácí mazlíčky (psy).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies