Kde si nechat provést údržbu skate kompletu?

I ten nejlepší skateboard potřebuje jednou za dlouhou dobu kompletně rozebrat, pročistit a provést celkovou údržbu. Většinou to poznáte především na tom, že přestane skateboard jezdit tak dynamicky a mnohdy vás bude při jízdě pocitově brzdit. Nutnost věnovat se pravidelné údržbě skateboardu je dána nejen tím, že s ním jízda není tak pohodlná a víceméně ani bezpečná, ale také tím, že například nečištěná a nepromazaná ložiska mohou rychle skončit zničená.

skateboard

Kompletní servis u profesionálů!


Chcete mít jistotu dokonalé údržby, ale sami si na to nevěříte nebo nemáte potřebný čas a trpělivost? Pak musíte věřit servisu od specializovaných skate obchodů a skateshopů. Ne každý takový obchod však servis nabízí a pokud ano, tak většinu věcí řeší výměnou starých komponentů za nové. Jsou tu ale i skateshopy typu Ambassadors.eu, které jsou svým přístupem jedinečné.


Kompletní servis a generálka pro členy klubu


Ambassadors není pouze prodejce skateboard kompletů a dalšího skate příslušenství. Jedná se také o oblíbený komunitní skate projekt, který zastřešuje AMB Club.

Pro členy klubu je k dispozici ohromná řada výhod, akční zboží a mimo toho také pravidelné klubové ježdění a dokonce i workshopy s profesionály. Co vás ale v rámci článku zajímá určitě nejvíce, tak je možnost generálky pro váš skate komplet, která platí pro členy klubu Ambassadors. Kompletní profesionální servis se postará o to, aby skateboard začal jezdit jako by byl nový. A pokud je už některá ze součástek opotřebená a je na místě ji vyměnit, nabídne vám obchod v rámci klubového členství a kompletního servisu slevu na veškeré komponenty.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies