Kdo je lepší v sexu? Blondýny, tmavovlásky nebo zrzky?

Blondýny versus brunety jsou stále oblíbeným tématem diskuzí, zvláště mezi muži. Může ale opravdu barva vlasů napovědět, jak si daná slečna povede v posteli?

Smějící se ženy hlavami u sebe

Barva vlasů vypovídá o vašem charakteru

Naše odpověď zní: ano. Barva vlasů dokáže opravdu hodně vypovědět o povaze i chování v sexu. Zvláště pokud se jedná o ženu přebarvenou – právě potřeba vyjádřit, jaká žena skutečně je, vede i k potřebě změnit barvu vlasů.

Proto pokud se například žena přebarví na blond, touží po milostném vzplanutí, po něžnostech a romantice, kdežto obarvení na hnědo signalizuje touhu po pevném svazku. Možná už partnera máte a cítíte, že nastal čas posunout vztah dál – začít bydlet spolu, vdát se nebo si pořídit potomka. Pakliže jste sama a stala jste se tmavovláskou, dáváte tím okolí najevo, že už máte nezávazných vztahů dost a že o sex na jednu noc vážně nestojíte. Neplatí to však pro ženy přebarvené na černo – tato barva vlasů signalizuje tajuplnost, ale také individualismus (žije hlavně pro sebe) a občas i samotářství.

Blondýny potřebují něhu

Blondýny se chtějí cítit jako princezny, chtějí prince, který je bude na rukou nosit. Dokážou se bavit – a to i v posteli. V otázce netradičních poloh či praktik ale bývají konzervativní. Pokud je ale budete uctívat tak, jak si přejí, čeká vás v sexu ráj na zemi.

Brunety vědí, co chtějí

Brunety jsou ženy empatické, přirozeného chování, které již vědí, co od života chtějí a nepotřebují si nic dokazovat. Sex s nimi bývá perfektní – nebojí se totiž říct, co se jim líbí a chtějí, aby milování vždy přineslo pocit uspokojení nejen jim, ale i jejich partnerovi. Hnědá barva je barva země, proto bývají brunetky stálé, věrné, vždy připraveny rozežhnout teplo rodinného krbu.

Zrzky jsou dračice

Říká se, že zrzky jsou vášnivé. A je to pravda. Zrzky touží po vzrušení, rády v sexu experimentují a nedají se odbýt pětiminutovou rychlovkou. Jsou nejen náruživé, ale i náročné, srší energií a v sexu pro ně není nic tabu. Pokud jejich představy nesplníte, rychle vás vymění za někoho jiného.

Černovlásky chtějí být loveny

Černovlásky si rády ponechávají svá tajemství, působí proto na některé muže jako magnet. Chtějí být dobývány, chváleny. Ne všechny se ale v sexu chovají stejně. Lze je rozdělit na dva typy – černovlásky, které se oblékají převážně do tmavého oblečení, jsou konzervativní, v sexu neoplývají nijak valnou fantazií a nevyžadují jej tolik, jako například zrzky. Jedná-li se ale o černovlásku, která se nebojí barev, nebude to s ní v posteli tak zlé. Rozhodně ale nečekejte něžnosti. Ani ona je tolik nevyhledává.

Výsledek? Nejlepší v sexu jsou zrzky!

Jak tedy vidíte, nejlepší v posteli jsou jednoznačně zrzky. Samozřejmě, že budou vždy existovat výjimky, vždy ale bude platit, že nejen barva oblečení, ale i vlasů, o nás mnohé vypovídá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies