Kdy jsou chlapi v posteli na zabití?

Ani my ženy nejsme vždy při sexu úplně dokonalé, ale ruku na srdce, kdo milování většinou pokazí je chlap. Překračuje i váš partner erotickou etiketu, štve vás něčím nebo zanedbává určitá místa, na která by měl myslet v první řadě? Konec konců, jsou sami proti sobě, protože, kdyby se to ženě líbilo, tak mu to dá patřičně najevo.

Muž líbající ženu na krk

Pokud jste vždy s milováním spokojená, může vám spousta žen pouze závidět a následující situace vám jistě z hola nic neříkají.

Na předehru nehraje

Je sice pravda, že jsou i ženy, které si na milostnou předehru nepotrpí, ale jsou tady i ty, které ji doslova potřebují. Nemusí přeci jít o hodinu něžného mazlení, bohatě postačí deset minut romatiky a má to za sebou. Muži to vidí jinak, vrhnout se na partnerku, jako by před nimi ležela vychlazená dvanáctka.

Péče pokulhává

Snad každý chlap se před schůzkou osprchuje, oholí a kdejaký už použije i parfém. Ovšem u některých to s hygienou trochu pokulhává, dělají to tak nějak automaticky, takže nějakým záhybům a zákoutí se sprchpvým gelem ani nedotknou. Jde tedy převážně o rozkok. Když pak na svou parnerku vytáhne nevábně vypadající houští, nemůže se vůbec divit, že odmítá provozování orálního sexu.

Nemilé překvapení

Možná už jste toho spolu vyzkoušeli hodně, ale pokud ne a jeden by chtěl, je vždycky dobré si o tom popovídat. Není nic horšího než, když na vás chlap najednou skočí, sváže vám ruce i nohy, spráská vás koženým bičíkem nebo vám ho bez předchozího upozornění z ničeho nic zasune do pozadí. Pak akorát můžete vzpomínat na nejhorší sexuální zážitek. Po předchozí debatě by to mohlo zkončit pěkným sexuálním dobrodružstvím.

Hovor na lince

Připravila jste svíčky, oblékla si sexy prádlo, jste napjatá a vzrušená co bude následovat. Pak jste uprostřed rozehrané hry a v tom zvoní jeho telefon nebo někdo stojí za dveřmi. A co on? No samozřejmě od vás odejde, zvedne telefon a vesele si povídá s maminkou nebo s kamarádem. Tohle je opravdu vrchol neslušnosti a zabiják sexu.

Rychlík a egoista

Nevěnuje se vám podle vašich představ? Dělá to jen tak, aby se neřeklo a pak honem, honem uspokojit hlavně své potřeby? V tom případě je třeba udělat si v tom pořádek. Všeobecně se doporučuje, aby partner přivedl k vrcholu prvně svou partnerku a pak teprve sebe. Když je to naopak, často zapomene na potřeby partnerky. Takže pokud vlastníte takového sexuální snoba, dejte mu to řádně najevo, nebo ho vyměňte.

Dohrá žádná

Kašle na předehru, důležitá je jeho sexuální potřeba a až je hotovo, oblíkne trenky a jde do ledničky nebo se otočí na druhý bok a rázem spí jako dřevo. Nebylo by lepší, kdyby vás alespoň chvilku hladil ve vlasech nebo po zádech? Dejte mu najevo, že hravě zvládnete pár něžných doteků navíc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies