Když vás sex bolí..

Erotické hrátky by měly probíhat bez komplikací a bolesti. Je vaše milování bez potíží nebo se pro vás stalo nutným zlem? V našem článku zjistíte, proč tomu tak je a jak bolesti předejít.

Žena ležící na muži v posteli

Je dosažena dostatečná vlhkost?

Nejdůležitější roli při pohlavním styku hraje dostatečná vlhkost. Bez ní je sex často bolestivý, ženy mají pocit, že je poševní vchod podrážděný a pálí. Své partnery ze strachu odmítají, ale řešení přitom mají přímo před nosem. Dostatečným zvlhčením se tyto potíže vytratí. K tomu se dají využít lubrikační gely nebo ochrany, které již lubrikanty obsahují.

Někdy ale bolesti a pálení přetrvají i přesto, že jste použili lubrikant. Zde se může jednat o alergickou reakci na ochranu, gel či přímo na svého partnera. V tomto případě je nutné zajít ke svému gynekologovi, který vám doporučí vhodnou léčbu. Často se léčí i partner, aby se zamezilo spojení nepřátelských bakterií, jež mohou vyvolat některé druhy onemocnění.

Trápí Vás při sexu bodavá bolest?

Někdy se bolest nemusí týkat jen nedostatečného zvlhčení pochvy. Bodavou bolest ženy pociťují až na samém konci pochvy, tedy až na děložním čípku. Může se jednat o vřídky, které se objeví na čípku nebo je žena jednoduše méně vzrušená. Každé vniknutí partnera je pak pichlavé, nepříjemné a žena se podvědomě stahuje. To působí další potíže, což má za následek oděrky a následné pálení pochvy.

Jestliže při pohlavním styku trpíte bodavou bolestí, navštivte svého gynekologa a vyžádejte si vyšetření. Pokud je vše v pořádku, pak vás zřejmě trápí druhý problém, který lze velice snadno změnit. Promluvte si s partnerem, požádejte ho o delší předehru a pomalejší tempo, které by vám mělo zaručit bezbolestný sex.

Má Váš partner nadměrné mužství?

Někteří partneři svým nadměrně vyvinutým mužstvím mohou ženám způsobit bolest při pohlavním styku. Jedinou možností, jak bolesti předejít, je již zmiňované dostatečné zvlhčení a především pomalejší tempo.

Jestliže se skutečně chcete vyhnout dalším nepříjemnostem, praktikujte své erotické hrátky častěji. Nárazově se to nevyplácí a to z mnoha důvodů. Najděte si s partnerem na sebe čas alespoň třikrát v týdnu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies