Konec trápení kvůli prsům

Jana (23) potřebovala vyrovnat rozdílnou velikost prsů. Trápila ji od puberty a bránila jí koupit si běžné spodní prádlo, a ani v navazování vztahů jí to na sebevědomí nepřidávalo.

Jana po úpravě poprsí

Jana před úpravou poprsí

Silikový implantát, kterým si nechala na pražské klinice Brandeis Clinic asymetrii vyrovnat, jí pomohl opět se ze života radovat a mít dobrý pocit sama ze sebe.

Jana popisuje svoje pocity: „Těžko se to vysvětluje, když si to někdo neprožil, často jsem slyšela od kamarádek, že to ani není moc poznat, ale já jsem o svém problému věděla každý den a, ačkoli jsem se s ním naučila nějak žít, pořád mi na určité úrovni vnímání sama sebe vadil.“ Vybrala si pražskou Brandeis Clinic a objednala se na konzultaci k MUDr. Andree Musilové.

Doktorka Musilová nechala Janu vyzkoušet velikost implantátu ve speciálním prádle. Pomohlo to při výběru správné velikosti implantátu pro zvětšení prsu. Janino přání bylo upravit menší prs, tak aby měla plný dekolt a mohla nosit hluboké výstřihy, o kterých dosud jen snila. Doktorka Musilová doporučila pro augmentaci ergonomický silikonový implantát s Qčipem o objemu 230 ml a podrobně vysvětlila průběh operace i následné péče. Ujistila také Janu, že není důvod obávat se bolesti, které je velmi individuální a odvíjí se jednak od toho, jak ji člověk celkově vnímá a pak také od toho, jak je implantát vložen. Uložení pod sval bývá vnímáno jako bolestivější než uložení pod prsní žlázu. Stejně tak, jako po jiné operaci, i po zvětšení poprsí se vyskytne bolest, únava a pooperační otok. Nicméně tyto příznaky do několika dnů vymizí.

 

Operaci nakonec Jana zvládla velmi dobře. „Před zákrokem jsem se vlastně ani nestihla bát, protože jsem na Brandeis Clinic byla stále v péči moc milých lidí, kteří se mi intenzivně věnovali. A po operaci jsem doma ani nepotřebovala léky tišící bolest,“ popisuje klientka.

Spokojenost s výsledkem je na Janě vidět: „Sebevědomí, které jsem měla vlivem asymetrie hodně nízké, je teď tak na 90 %. Těším se na nákup normálního prádla, protože to jsem si dosud nemohla dovolit,“ dodává.

Zajímá vás příběh Jany? Podívejte se na video!

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies