Korektor – nezbytný pomocník pro dokonalý vzhled

Kdysi znaly ženy korektory jen v podobě lepkavých mastí, ale s dobou se začaly měnit a dnes je známe jako lehké a dokonale krycí přípravky. Dokáží zamaskovat velké množství chybiček na pleti a vykouzlit dokonalý vzhled.

Ženská tvář

Podoby korektorů

Korektory jsou v dnešní době k dostání buďto v podobě tyčinek, či v tubách, z nichž se přípravek vytlačuje. Na trhu však najdeme i korektory, které jsou součástí kosmetických kazet. Je jen na vás, který z korektorů vám bude nejlépe vyhovovat.

Co všechno korektor dokáže

  • Zamaskuje nedokonale vykrojené rty
  • Pleť s vráskami projasní
  • Dokáže zesvětlit zarudlou pleť okolo nosních dírek
  • Hravě si poradí se zarudlými víčky
  • Po jeho aplikaci na oční víčka vám dá vhodný základ pro oční stíny

Korektor a skvrny pod očima

Jsou i ženy, které nepoužívají make-up, ale korektor ano. Není nic lepšího co by zahladilo tmavé kruhy pod očima, nejrůznější skvrnky a dokonce i vrásky. Co se týče kruhů pod očima, jsou nejefektivnější broskvové nebo pastelově nažloutlé korektory.

Jaký odstín korektoru vybrat

Pokud vám jde o nejlepší krycí efekt, tak si pořiďte korektor bez oleje. Ty olejové mají totiž tendenci sklouzávat dolů, čímž odkrývají zamaskované chybičky na pleti a často se usazují v jemných vráskách nebo kožních záhybech.

 

Vybírejte si odstín korektoru o něco světlejší než je váš tónovací krém. Jestliže se vám nevede najít to vhodné zbarvení pro vaší pleť, tak vyzkoušejte radu vizážistů. Ti doporučují testovat odstíny korektorů na vnitřní straně předloktí.

 

O líčení krok za krokem v článku

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies