Krabičková dieta

Máte pocit, že by vaše váha mohla být o pár kil nižší? V tom případě to chce něco podniknout nebo něco změnit. Že nemáte na pravidelné cvičení čas a vyvařovat zdravé jídlo se vám zrovna dvakrát nechce? Máme pro vás dobrý typ, můžete vyzkoušet krabičkovu dietu. Krabičková dieta opravdu funguje.

Nakrájená zelenina s těstovinami a plátky šunky

 

Vyvážená, zdravá strava

Krabičková dieta se osvědčila u mnoha lidí. Tato dieta obsahuje vyváženou, zdravou stravu, kterou vám vyživový specialista připraví na míru. Krabičkovou dietu vyzkoušela například Marta Jandová, Agáta Hanychová nebo Patricie Stolaříková a všechny tyto ženy byly se svou dietou spokojeny.

Výhody krabičkové diety

Hlavné předností je zdravé a pohodlné hubnutí. Dostanete velice chutnou, pestrou a vyváženou dietní stravu, na které si pochutnáte. Kolik jídel bude? Můžete očekávat vynikající snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a samozřejmě večeři. Strava je perfektně vyvážená, sestavená odborníkem přes výživu.

Bude vám chutnat

Bude mi krabičková dieta chutnt? Můžete nahlédnout do vzorového jídelního lístku a příjemně podráždit vaše chuťové receptory. Pochutnáte si na výborném jídle a rozhodně vám to nebude znepříjemňovat nakupování a počítání kalorií.

Kolik kil ubyde?

Jde o redukční systém, takže energetický přísun pro ženy je na 5000 kJ, pro muže 7000 kJ. S takovým energetickým přísunem mužete očekávat měsíční ubýtek kolem pěti až sedmi kilogramů. Samozřejmě váhový úbytek je individuální. Hlavní je, že se nemusíte obávat strašidelného JOJO efektu!

Tak neváhejte, budete v rukou odborníků, kteří jsou členy Aliance výživových poradců. Můžete si dokonce vybrat svůj program a to buď Individual, Premium, Economy a nebo je obědy a večeře.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies