Krabičková dieta - už jste ji vyzkoušeli?

Především byste měli vědět, že není dieta jako dieta. Většina z nich slibuje mučení těla odepíráním vámi oblíbených potravin. A stejně vám to nemusí zajistit vysněné snížení váhy.

Krabičková dieta - už jste ji vyzkoušeli?

 

Pokud navíc nemáte moc času každý den vymýšlet jídla složená ze zdravých potravin nebo nemáte vůbec čas na vaření, můžete vyzkoušet krabičkovou dietu. Možná vám bude vyhovovat více, než si myslíte.

 

Ano, vždycky je něco za něco. V tomto případě si za tuto nadstandardní péči budete muset připlatit a to dost. Není to zrovna nejlevnější, ale na druhou stranu vám odpadne pravidelné nakupování potravin a dlouhé mučení v kuchyni, kterému se většina z nás po příchodu domů z práce bohužel nevyhne.

 

Pokrmy jsou připravovány podle nutričních odborníků a proto vždy přesně víte, co vlastně jíte. Pokrmy mají vyvážený obsah tuků, sacharidů i bílkovin. Objednávku provedete přes internet a můžete si zvolit počet i typ dovážených jídel. Když se to tak vezme, naučíte se jíst pravidelně a proto si žaludek nebude muset nic ukládat na horší časy. Není nic jednoduššího, než se projíst ke krásné štíhlé postavě.

 

Výhody krabičkové diety

 

  • Krabičky s jídlem se dováží na vámi zvolenou adresu.
  • Nutričně vyvážené jídlo se běžně skládá ze snídaně, dopolední a odpolední svačiny, oběda a večeře. Je však na vás, jestli si objednáte komplet všechna jídla na celý den. Lze objednat pouze oběd nebo večeři.
  • Jídla obsahují dostatečné množství vitamínů a minerálů.
  • Nemusíte už počítat kalorie.
  • Krabičková dieta je určitou prevencí obezity. Předejdete tak případným zdravotním problémům kvůli nesprávných stravovacích návyků.
  • S tímto typem diety nebudete hladovět, což znamená, že jakmile dieta skončí, nečeká vás zrádný JOJO efekt.
  • Pokud si nejste jistí, jaká by měla být energetická hodnota pokrmů, najdete na stránkách s krabičkovou dietou i odborníky, kteří vám jistě rádi poradí.
  • Některé firmy nabízejí i vhodná jídla, pokud trpíte alergií na některé druhy potravin.
  • Jestli nejste definitivně rozhodnutí, vyzkoušejte si krabičkovou dietu na jeden den. Poté uvidíte, zda by vám to prospělo a hlavně zda by se vám to finančně oplatilo.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies