Krása z orientu

Orient láká nejen podmanivou hudbou, která svádí k tanci, ale také svým charakteristickým stylem módy a doplňků. Podlehnete také vy kouzlu orientu a pořídíte si do svého šatníku alespoň jeden kousek oblečení inspirovaný právě tímto stylem?

Halenka v orientálním stylu

Náramek v orientálním stylu, AvonMóda ve stylu orientu

Díky kombinaci specifických materiálů, barev, střihů a zdobení si oblečení inspirované orientálním stylem nelze splést s žádným jiným. Preferují se přírodní a pohodlné materiály, jako jsou například bavlna, hedvábí nebo kašmír. Střihy oblečení bývají obvykle jednoduché, volné a vzdušné, aby mohla pokožka dýchat a zároveň byly zdůrazněny sexy ženské křivky.

Charakteristické jsou zemité, písčité či kořeněné barvy oblečení, které jsou obohaceny o pestré potisky či nákladné výšivky. Na oblečení nechybí ani nejrůznější kamínky, korálky nebo flitry.

Nášnice v orientálním stylu, sxc.huTip: Líbí se vám orientální styl Je-li vaše odpověď kladná, pořiďte si do svého šatníku dlouhé, bohatě zdobené šaty jednoduchého střihu nebo volnější tuniku v zemitém či pískovém odstínu, zdobenou výraznou výšivkou nebo korálky. Takovou tuniku můžete nosit k sukním i kalhotám všech délek. K tomu dolaďte vhodnou obuv a doplňky, díky kterým umocníte orientální kouzlo vašeho outfitu.

Nezapomeňte na vhodnou obuv a doplňky v orientálním stylu

Obuv v orientálním stylu, DeichmanK oblečení neodmyslitelně patří také doplňky. Náušnice, náhrdelníky, prstýnky, náramky i opasky by měly být výrazné a bohatě zdobené, navíc čím více jich bude, tím lépe.

V orientálních zemích se preferují doplňky vyrobené ze zlata, jenž symbolizují bohatství. Ovšem, nemáte-li dostatek financí na zlaté doplňky, nezoufejte. Nic nezkazíte ani tím, když si k oblečení laděnému do orientálního stylu pořídíte cenově dostupnou bižuterii ve zlatých odstínech. Oblíbené jsou také náramky a náušnice ze dřeva.

Nepodceňujte ani výběr vhodné obuvi. Ta by měla být pohodlná, vzdušná, barvou i vzorem ladící k celkovému outfitu. Stejně jako u oblečení, tak i u obuvi jsou žádané výrazné vzory nebo výšivky. Nepojte se sáhnout po střevíčkách či kotníkové obuvi zdobené korálky, kamínky či flitry.

Součástí orientálního šatníku jsou i nejrůznější šátky, které by neměly chybět ve vašem šatníku. S jejich pomocí můžete dodat modelu ten správný šmrnc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies