Krásné tvary bez námahy

Komu by se nelíbilo, kdyby se jednoho krásného dne probudil bez tukových polštářků , které si za celá léta nastřádal. A samozřejmě bez námahy… díky zeštíhlujícím zábalům se sen může stát skutečností.

Zajímavosti na dně moře

Ovšem každý z nás ví, že tak jednoduché to není. Držíme nesmyslné diety, přepadávají nás záchvaty cvičení a pak si stejně řekneme, že to nemá smysl. Naštěstí máme dnes pomocníky, kteří část práce udělají za nás. Dnes se zaměříme na zeštíhlující zábaly, které najdete v některých masážních či kosmetických salonech, ale jistá možnost je i zkusit si jej aplikovat doma.

Jak procedura zeštíhlujících zábalů probíhá?

V salonu je Vám na tělo aplikován gel s příměsí látek(např. mořských řas, skořice) pronikajících do hloubky kůže. Účinnost zvyšuje zejména výhřevný zábal, ten způsobí jemné překrvení a umožní proniknout účinným látkám hluboko do kůže, až k tukovým buňkám. Zábaly zpevňují, vyhlazují pokožku a jsou vyhledávaným pomocníkem proti celulitidě. Je možné si gely taktéž zakoupit např. ve specializovaných obchodech a aplikovat si jej doma.

Časová a finanční náročnost zeštíhlujících zábalů

Patřičný efekt nezajistí jedna aplikace. Odborníci doporučují podstoupit postupy zeštíhlujících zábalů alespoň dvakrát týdně o délce šedesáti minut. Ceny se velmi různí, ale za opravdu účinný program se speciálními séry zaplatíte i 1500 Kč.

Výhody aplikace zeštíhlujících zábalů

Výhodou je, že nemusíte vůbec nic dělat, necháváte se hýčkat, odpočíváte a ještě uděláte něco pro svou postavu.

Rizika aplikace zeštíhlujících zábalů

Dopředu nelze zjistit, zda opravdu něco málo zhubnete nebo se jen trochu „vytvarujete“. Podmínkou je opravdu pravidelná aplikace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies