Křik v posteli – co na to muži?

Nikde nejsou napsaná pravidla, jak máme prožívat sex. Proto ho každý prožíváme jinak – některé ženy křičí, jiné tiše vzdychají nebo jsou dokonce perverzní. Jak se na tyto projevy tváří muži?
Muž s rukou před obličejem

Čím hlasitěji, tím lépe

Někteří muži skoro až milují, když partnerka v jejich objetí křičí. Ale jsou i tací, kteří dávají přednost mírnějším projevům. Všeobecně se má však za to, že si chlapy myslí: „Čím hlasitěji žena sténá, tím víc se jí sex líbí.

Přirozeně

Ovšem pokud výkřiky nezní přirozeně a chlap má pocit, že je to hrané, určitě ho to zchladí. Prostě to z ženy musí vycházet.

Perverzní myšlenky

Existují i muži, a není jich málo, kteří svým partnerkám šeptají do ucha všemožné zvrhlosti a ani trochu jim nevadí, když jim to žena oplácí stejnou mincí. Líbí se jim, když se z ženy, která je jindy slušná dáma, stane drsná holka.

Vzdychání a sténání

A co takové vzdychání jako při běhu do schodů či tiché sténání? Je to vlastně jedno, hlavně ne nedýchat vůbec. Když žena rychle vdechuje, muž ví, že si vede dobře a je za to vděčný. Hlasité oddechování je pro muže hodně vzrušující.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies