Kulturistika - MS 2006 v Ostravě

MS v kulturistice mužů 2006 bude hostit Ostrava. To nejlepší z kulturistiky mužů uvidíte v metropoli Severomoravského kraje na přelomu října a listopadu a je možné, že se dočkáme i účasti kulturistické legendy - Arnolda Schwarzeneggera.

Černobílá fotografie svalnaté mužské hrudi

Ostrava bude hostit MS v kulturistice mužů

Ostrava vyšla jako vítěz v souboji s Prahou, Brnem a Libercem o pořadatelství Mistrovství světa v kulturistice mužů 2006.
Všechna čtyři jmenovaná města předložila komplexní nabídky týkající se haly, ubytování a podpory ze strany radnice i daného kraje. V garancích na tom byla Ostrava nejlépe, i po finanční stránce jí nabídky ostatních měst nemohly konkurovat.

Schwarzeneger na MS kulturistiky 2006

Podle některých informací by mohl být čestným hostem šampionátu v Ostravě i úřadující kalifornský guvernér a sedminásobný vítěz Mr. Olympia Arnold Schwarzenegger, jehož do politických kruhů katapultovala úspěšná dráha profesionálního kulturisty a hrdiny akčních filmů.
V případě, že Schwarzenegger opravdu přicestuje, bude to znamenat značné organizační změny a vysoké nároky na bezpečnost. Příjezd tak vysoce postaveného amerického činitele do České republiky by musel splňovat všechny oficiality státní návštěvy.

 

 

Termín a cena vstupenek MS 2006

Termín konání MS 2006 v kulturistice mužů je dán na 26. - 30.10.2006.
Všechny porady, vážení a závěrečný banket se uskuteční v ostravském hotelu. Semifinále a finále proběhne v ostravské ČEZ Aréně.

Cena vstupenek na MS 2006 v kulturistice

  • Semifinále 28.10.2006 - cena vstupenky 300,-
  • Finále 29.10.2006 - cena vstupenky 400,- až 600,-
  • Dvoudenní vstupné - 500,- až 700,-
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies