Kurz svádění - 2. díl

V minulém díle kurzu svádění jsme se dozvěděli základní postupy, jak správně přistupovat k opačnému pohlaví. V tomto článku zabrousíme na nejčastější chyby, kterých se dopouštíme a potopíme se do hlubin krás a různých způsobů sváděcí techniky.

Kalhoty spadlé u kotníků

Jak odradit kohokoliv aneb chyby, kterých se dopouštíme

První a nejzásadnější chybou, je záměr se kterým k osobě přistupujeme. Například chcete dostat ženu do postele, ona váš úmysl zaregistruje a veškeré snahy jsou ty tam. Musíte se proto soustředit na to, jaký pocit v ní vyvoláváte. Druhou chybou je intenzita - nesnažte se věci příliš uspěchat. Musíte být trpěliví, proto zpomalte a ujistěte se, že neděláte nic pouze ze sobeckých důvodů. Berte v potaz i přání a potřeby druhého a nenuťte se k ničemu na co nejste připraveni. Spěch vyznačuje nedostatek sebedůvěry. Další chybou vycházející z pozice mužů je, že ženě nevěnují dostatečnou pozornost. Musíte si vytvořit schopnost vnímání pocitů a nálad. Muži většinou neumí naslouchat signálům, které ženy neustále vysílají. Pokud se to naučíte, nikdy vás nic nepřekvapí.

Obdarujte ženu ojedinělostí a neukojitelným zájmem

Ženy potřebují mít pocit, že jsou pro vás vším. Zajímejte se nejen o fyzickou stránku partnerky, ale rovněž i o jeji duši. Hýčkejte ji romantickými gesty, překvapujte ji a ona se vám otevře, jako nikdy předtím. Potlačte své ego a materialismus. Většina mužů je přesvědčena, že získá ženu na své bohatství či postavení. Ovšem to zaujme pouze zlatokopky a nanicovaté princezny. Nerozhazujte proto zbytečně své peníze, jen za účelem předpokládaného sexu. Citlivá žena by to navíc mohla pochopit, tak že ji za sex platíte a to je pro slušně vychovanou ženu nemorální. Další otázkou je, proč muži na ženy příliš tlačí? Ovládněte se, nechtějte získat vše hned - náklonnost, sex a bezpečí. Ženy potřebují nejprve prostor a přiměřený odstup, pak náklonnost a sex až jakmile se s vámi budou cítit v bezpečí. Jestliže budete příliš nátlakoví, tak ve většině případů zařadí zpátečku.

 

Znaky, které vás nenechají na pochybách

 

Postupovali jste správně? Zaujali jste ji? Jak to máte poznat? Existují jisté reflexy, které jsou zřejmým důkazem zájmu. Jestliže žena pohodí hlavou a prohrábne si vlasy, toto gesto je vyjádřením buďto: žena se upraví a dá tak najevo, že se chce muži líbit, žena odhalí přitažlivou šíji a v neposlední řadě, pohybem vlasů a rukou se uvolní feromony za zátylku a z podpaží. Samozřejmě si ženy tyto gesta, ani příliš neuvědomují, protože je mají zafixované, aniž by věděli jejich přesný důvod používání. Dalším znamením pootevřená a vlhká ústa, která mužům připomínají pohlavní orgány, a proto jsou nebývale sexy znakem. Letmé doteky sebe sama a oči zaryté do vašich, znamenají pouze přání toho, aby jste její ruce vyměnil za své. A v poslední řadě pohrávání s válcovitým předmětem. Žena se na vás dívá a přitom si nevinně hraje s tužkou, cigaretou či prstýnkem. Tímto gestem, je zcela zřejmé o co jí jde.

Další skrytá tajemna do duše ženy

Odhalené zápěstí, mnoho lidí si toho ani nepovšimne, ale na zápěstí je velmi jemná kůže, která obsahuje erotogenní zónu. Ženy je odhalují, když to vypadá přirozeně například při kouření cigarety. Nebo ledabylý pohled přes zvednuté rameno, ten si můžete vysvětlit jako: „Kdepak jsi, pojd za mnou.“ Vlnící se boky, postoj s vychýlenou pánví, sezení s nohama zkříženýma těsně nad sebou, hrátky s botou, namotávání pramene vlasů atd. Existuje nespočet signálů, stačí si jich pouze všimnout a zareagovat. Protože žena se vám nebude nabízet věčně. Takže zbystřete svůj zrak pánové!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies