Kyvadlo umí odpovídat

Naučíte-li se pracovat s kyvadlem, zodpovíte si mnohé otázky. Vyzkoušejte energii kyvadla a možná budete překvapeni, jak dokonale plní svou funkci. Je to docelá pěkná zábava...

Přívěsek s nápisem

Každý člověk je vybaven nurčitými schopnostmi, záleží na tom, jak je člověk umí pro sebe využít.
Záleží na vaší citlivosti, trénovanosti a schopnosti přijmout signály. Kdo nemá dostatečně vyvinutou intuici, může si pomoci kartami, horoskopem a třeba také kyvadlem.

 

Výběr kyvadla

Kyvadlo si vybírejte intuitivně. Může to být klíč, prsten či jakýkoliv šperk zavěšený na řetízku. Samozřejmě existují i přimo vyrobená kyvadélka.

 

 

Jak pracovat s kyvadélkem

 

Kyvadélko uchopte za jeho závěsnou nit. Ruku ponechte opřenou loktem nebo předloktím o hranu stolu. Pokud použijete tabulku, musí kyvadlo volně viset nad jejím středem. Kyvadélku nevnucujte svou vůli, při kladení otázek se dá do pohybu samo. Pohyb kyvadla zleva doprava nebo zdola nahoru a naopak znamená ANO. Krouživý pohyb nebo žádný pohyb znamená NE.

Pro práci se kyvadlem se hodí i tabulky - zkuste vytvořit půlkruh a ten rozdělit na výseče. Do nich si vepište všemožné odpovědi a kyvadlo nechte viset nad středem. Kyvadlo lze samozřejmě používat také přímo nad předmětem nebo nějakou potravinou.

 

Na co se kyvadla ptát

Nejdříve se můžete ptát na své vlastnosti, schopnosti (pro ověření práce kyvadla) a poté se můžete ptát. Stejným způsobem se dá zjistit třeba nedostatek vitaminů v těle, různé nemoci a oslabení organismu. Také to, pro jakou práci máte talent, v kolik hodin máte chodit spát a co vás energicky dobíjí nebo naopak vyčerpává. Měření není přesné jako u školených telestétů, ale je to příjemná zábava.

 

 

Kyvadlo se může vzepřít

 

S kyvadlem pracujte na vhodném místě, ve vhodnou denní dobu. Činnost s kyvadlem pravidelně trénujte a před samotnými otázkami se pokuste zklidnit a soustředit se pouze na "práci" kyvadla.
Pracovat s kyvadlem můžete zpravidla několik minut denně, ale doba je omezená - potom začne kyvadlo ukazovat nesprávně.
Ti, kteří se chtějí naučit více, můžou vyhledat například ezoterickou školu A.R.X. - společnost pro telestézii a noetiku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 4 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies