Laserová léčba akné

Různé formy akné si vyžadují rozdílný přístup k terapii. Laser je v kosmetice využíván při regeneraci pleti, k léčení zánětlivých projevů a také k hloubkovému čištění pleti.
Ležící žena na trávě
Léčba akné laserem si vyžaduje vzhledem k různým projevům a k závažnosti, také rozdílný přístup k terapii.

Lehčí / závažnější formy akné

Lehčí formy stačí ozařovat 1x - 3x týdně. Závažnější formy akné si vyžadují intenzivnější terapii - v akutní fázi i denní aplikaci.

Využití laseru v kosmetice

Laser je v kosmetice využíván k regeneraci pleti, k léčení mírnějších zánětlivých projevů a v poslední době i k hloubkovému čištění pleti.

Metody hloubkového čištění pleti laserem

Metody hloubkového čištění jsou založeny na aplikaci přípravků obsahující látky na bázi enzymů s fotosenzitivní komponentou s antimikrobiálním a protizánětlivým efektem. Působením laseru dané vlnové délky dochází k jeho aktivaci a následně chemické reakci. Tímto dosáhneme žádoucího účinku, který je ještě zesílen vlastním působením laseru. Metoda hloubkového čištění pleti laserem je mnohem účinnější a pro klienta šetrnější než klasické mechanické čištění pleti. V intenzivnější formě se dá tento postup použít i pro těžší formy akné.

Laserová gelová maska

Laserová gelová maska je převratem v přístupu k péči o pleť. Ideálně spojuje laserovou terapii s gelem nové generace. Účinky gelu obsahující hydrogenuhličitanové anionty mají dlouhodobé účinky.
Gelovou masku lze použít pouze ve spojitosti s laserem a jako doplňující léčbu akné. Masku lze použít pro všechny věkové kategorie žen i mužů.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies