Laserové léčebné centrum vás zkrášlí

Přemýšlíte občas o změně své postavy? Chtěli byste na sobě něco opravit či upravit? Pak je nejlepší se o všem poradit s odborníky, kteří vám mohou vyplnit některá vaše přání a poradit, jak postupovat, abyste byli spokojení.

Klinika laserové léčby

Představujeme LASEROVÉ LÉČEBNÉ CENTRUM OSTRAVA s pobočkami v Olomouci a Opavě

Možná jste i vy někdy uvažovali o tom, že na sobě něco chcete změnit, vylepšit nebo zkrášlit - řada světových modelek nebo herců a hereček běžně využívá služeb estetických a plastických lékařů, jen my se občas zdráháme, zeptat se - jak na to. Někomu brání ostych nebo strach z lékařského prostředí, ale kdo už jednou navštíví podobné zařízení, ví, že se jedná o prostředí velmi přátelské a příjemné.

Pokud ještě skutečně nejste rozhodnuti a něco vás trápí, stačí zatelefonovat na tel. 596 114 647, kde se můžete poradit s odborníkem a získáte možnost první konzultace.

Co může Laserové léčebné centrum nabídnout právě vám?

Odstranění vrásek? Žádný problém!

Neradi si připouštíme, že máme určitý věk. Vždyť přece sportujeme, jíme vitamíny a děláme vše pro své zdraví! Ale zub času je neúprosný a ryje nám do pokožky malé hříšky probdělých nocí. Klídek, všechno se dá vyřešit!

Pomůže MESOLIFT.Tato metoda se používá v boji proti prvním příznakům stárnutí kůže. Aplikaci lze provádět v obličeji, na krku, dekoltu a vrchních částech rukou. Na velmi drobné vrásky nebo nedostatky v obličeji (např. jizvičky po akné) stačí použití regenerační laserové metody N-lite. Ošetření probíhá prostřednictvím speciálního laserového paprsku. Ten stimuluje buňky v kůži ke tvorbě vlastního kolagenu. Kolagen funguje jako elastický vyplňovač, a proto se kůži navrátí její pružnost, pevnost i mladistvý vzhled. Zákrok je šetrný a bezbolestný a trvá jen 20 minut. Kůže po něm zůstává první den jen mírně zarůžovělá, poté se navrací k normálu. Výsledek? První známky regenerace kůže se začínají objevovat 3 – 6 týdnů po zákroku. Trvanlivost zákroku je několikaletá. Na hlubší vrásky se používá tzv. metoda objemového vyplňování – preparáty Restylane a Perlane.

Pomocí mikroinjekcí dochází k aplikaci speciálních vitamínových koktejlů obohacených o kyselinu hyaluronovou do kůže a do podkoží. Výsledkem je zvýšená hydratace, zvýšená stimulace tvorby kolagenu a snížení množství volných radikálů. Během krátké doby je kůže viditelně pevnější, pružnější.

Drobné žilky? Řešení nabízí laserové léčebné centrum

Rozšířené žilky, vyskytující se v obličeji trápí mnoho pacientů. Vznikají na podkladě genetických dispozicí i vlivem slunečního záření. Odborníci z Laserového léčebného centra vás těchto žilek dokáží zbavit pomocí speciálního laseru, vyvinutého právě k odstraňování drobných metličkových žilek. Žilky v kůži zataví a tyto se postupně rozpouštějí – opticky však z kůže zmizí okamžitě.

Převislá oční víčka si nechal upravit i Václav Klaus

Váčky pod očima, nebo převislá oční víčka nepůsobí esteticky na žádném obličeji. Laserová operace horních víček je nejčastěji prováděnou operací. Svou vysokou popularitu si u pacientů zasloužila svou absolutní bezbolestností, rychlostí zákroku a minimálními pooperačními potížemi. Řez laserového skalpelu je na horních víčkách veden v obličejové linii víčka, takže jizva po krátkém čase není vidět. Operace dolních víček je prováděna také skrytým způsobem bez viditelné operační rány.

Odstranění pigmentových znamének, bradavic a jiných kožních výrůstků

I z obyčejné pigmentové skvrnky se může stát kdykoliv vlivem sluníčka nebo zevního dráždění zhoubný nádor, ohrožující náš život. Proto je lépe pro klid své duše navštívit odborníky a prokonzultovat svůj problém. Odstranění kožních a podkožních útvarů je v laserovém léčebném centru běžným chirurgickým nebolestivým zákrokem, který se provádí celoročně pouze za lokálního umrtvení.

Chcete mít krásnější uši? Nebojte se vše změnit

Operaci odstátých ušních boltců je nejvhodnější provádět kolem šestého až patnáctého roku života, kdy je dítě schopné spolupracovat s operatérem. Dospělý člověk si může uši či nos změnit podle svého přání.

U uší tkví princip zákroku v uvolnění kůže celé zadní plochy ucha, přerušení nevýznamných svalů boltce, ztenčení chrupavky speciálním operačním laserem a jejího řádného vymodelování. Připevnění boltce na správném místě se děje několika vnitřními stehy. Zákrok se provádí za asistence laseru. Do běžného životního režimu se pacienti mohou zapojit po 10 dnech po operaci.

Nos jako Leona Machálková?

Ani české celebrity se nestydí za to, že občas chtějí vylepšit to, co jim příroda do vínku nedarovala. A tak sáhnou po laserovém řešení.

Rhinoplastika nebo-li chirurgická úprava tvaru nosu přitom není vždy jen estetickým zákrokem, může i upravit a zlepšit dýchání. Výkon se provádí v celkové anestezii a trvá přibližně jednu hodinu. Operace je ukončena vnitřní tamponádou a zevní modelační náplastovou nebo sádrovou dlahou. Pooperační fáze a rekonvalescence je u každého jedince individuální. Pacient je úplně v pořádku do 3 týdnů.

Strašák jménem celulitida - laser pomůže

Velkým problémem dneška je celulitida, na kterou existuje recept. Tou je metoda, zvaná MEZOTERAPIE a přístroj LPG - CELLU, který vám dokáže během 10 sezení při návštěvách 2x týdně zmírnit nebo úplně odstranit projevy pomerančové kůže. Boj pomocí krémů není vždy příliš účinný. Látky, které jsou obsaženy v krémech nestačí aplikovat vždy jen na kůži, nová metoda doporučuje speciální koktejly, které vám doktor vstříkne injekčně do podkoží.Mezoterapie je vhodná také u likvidace lokalizovaných tuků - jedná se o tzv. tukové polštářky na zevních stranách stehen, pod zadečkem, nebo na břichu. Po deseti sezeních se cítíte maximálně štíhlí.

Krása přichází v několika minutách - Laserové léčebné centrum

Máte po rozvodu a vypadáte utrápeně? V obličeji se vám usadily vrásky a vypadáte o několik let starší? Snadná pomoc! Stačí si udělat dvě hodinky času a rozhodnout se všechno dát zase do pořádku. Nepotřebujete předem žádná speciální vyšetření - takový zákrok si můžete naplánovat i uprostřed týdne, jelikož vás časově nezatíží. Aplikace botulotoxinu trvá i s přípravou a konzultací s lékařem přibližně 20 - 30 minut. Jedná se o několik drobných nebolestivých podkožních vpichů a po ošetření nezůstávají žádné výrazné změny. Samotné vypnutí kůže po aplikaci botulotoxinu nastává do 3 dnů, narozdíl od výplní, kde efekt je okamžitý.

Laserové léčebné centrum vyřeší i vaše problémy speciálního rázu

Máte-li problémy speciálního charakteru, jistě přivítáte informaci, že vás lékaři Laserového léčebného centra mohou zakrátko zbavit chrápání, chronické rýmy, chronického krvácení z nosu, či odstranění nosních polypů, ale také vám mohou vyřešit problémy s vašimi vlasy, hemeroidy, převislým břichem, nebo štítnou žlázou.

Máte-li problémy s nadváhou, lze najít jednoduché řešení pomocí metody liposukce. Ideální je objednat se a prokonzultovat nejdříve všechny své problémy s odborníky v Laserovém léčebném centru a domluvit si „termín vašeho zkrášlení”.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies