Latifah orient show 2008

Obliba orientálních tanců neustále roste, a to ve světě i u nás. S redakcí jsme se zúčastnili orientální show, která nemá v České republice obdoby – Latifah orient show 2008. Přinášíme exkluzivní reportáž.
Žena v bílém kostýmu na orientální tance

Dne 28. 11. 2008 v 19 hodin středoevropského času to vypuklo. Muži si připadali jako ve snu, ženy si možná v orientálních oblečcích představovaly samy sebe. V Domu kultury města Ostravy právě začal čtvrtý ročník orientální show v čele s Latifah. Kromě ní vystoupily i další hvězdy orientální taneční scény jako je Fatima, Naila, Sheyla, Atiya, Mona se stejnojmennou taneční skupinou, taneční skupina Shaharazad nebo Al fayyum dancers.

 

K vidění byl jak klasický orientální tanec, tak i egyptský folklórní tanec, Bollywood, bubnové sólo, tanec s křídly, tanec se závoji, se svíčkami, ale i se šavlemi.

Nejlepší momenty Latifah orient show – Richard Genzer jako orientální tanečník!

Show odstartovala Latifah se skupinou Shaharazad tancem se závoji. Každé vystoupení bylo jedinečné, každá tanečnice i skupina dokázala vytvořit nezaměnitelnou atmosféru. V sále se střídala vášeň s romantikou, tajuplně působil tanec se svíčkami v podání Fatimy a jejich tanečnic.

 

Některá čísla ale divákům doslova brala dech – například tanec se šavlemi. Tanečnice Atiya udržela za působivého vlnění se dvě šavle položené na hlavě ostrou částí. Divácky atraktivní byl také Bollywood nebo bubnové solo v podání hlavní hvězdy večera – Latifah, jehož ukázku můžete shlédnout ve videu pod článkem. Překvapením celé show bylo krátké, ale vtipné taneční vystoupení Richarda Genzera s Latifah a její skupinou Shaharazad. Díky e-zinu MineralFit máte nyní jedinečnou možnost vidět tohoto baviče vlnit se v rytmu orientální hudby! (viz video níže)

Moderátoři večera - Richard Genzer a Michal Suchánek

O zábavu nebyla na Latifah orient show 2008 nouze. Moderátoři Richard Genzer a Michal Suchánek hýřili zpočátku lehkými vtípky, po požádání Genzera Suchánkem o přivítání publika Richard Genzer seskočil z pódia a začal se osobně vítat s jednotlivými diváky v sále.

 

Moderátoři neustále odbíhali od tématu večera vyprávěním z osobního života, interaktivně přitom reagovali na dění v sále. Ke konci tříhodinové show zábava nestagnovala, ba naopak gradovala – Richard Genzer s Michalem Suchánkem předváděli scénky, při kterém publikum doslova řvalo smíchy.


Kombinace nejrůznějších stylů tanečního vystoupení, vtipu a mnohých překvapení přinesla divákům zážitek, na který nelze jen tak zapomenout. Závěrečný bouřlivý potlesk byl zasloužený.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies