Léčitelské schopnosti - máte je?

Ne každý ví, že má v sobě léčitelskou sílu. Stačí si jen vyslechnout problémy od kamaráda, usmát se na neznámého člověka a přenos energie je na světě. A co vy? Jak jste na tom vy s léčitelskými schopnostmi?

Ruce s koulí vyzařující energii

Každý z nás vysílá energii

Málokdo ví, že denně aplikuje nějakou léčitelskou sílu. Stačí úsměv na neznámého člověka, vyslechnutí pár problémů od přítele, pomyslíte s laskavou vzpomínkou na milého člověka a zavoláte kamarádovi, když máte pocit, že je mu smutno. Při poranění ruky si ji instinktivně třete, aby přestala bolet. Při každém projevu lásky a zájmu o sebe či okolí vysíláte hojivou energii. Každá informace má dopad na materii a v případě, že je pozitivní je odměnou pro obě strany.

Metody přenosu energie

Existuje mnoho metod přenosu energie od bezcenných víkendových kurzů až po dlouholeté a citlivě uspořádané předávání zkušeností nadaným učitelem. Léčení na dálku léčitelskou metodou lze buď pomocí vlastní energie nebo zprostředkovaně přes jiný zdroj jako je to známo například u reiki.

Nepodléhejte pocitu všemocnosti

Velice důležitou vlastností při zjišťování léčitelských schopností a při jejich dalším rozvoji je nepodlehnout pocitu všemocnosti, neomylnosti, mesiášství a spasitelství. Důležité je také nepodceňovat zdánlivě nevinou situaci, která může být pouze špičkou ledovce. Při všech energetických metodách platí důležitá osobní hygiena. V případě, že ucítíte negativní pocit v rukou, který postupuje dále než nad lokty rukou, okamžitě přestaňte s experimentem! Ponořte ruce do tekoucí vody a myslete na to jak vše negativní odtéká pryč. V případě, že již došlo k zasažení většího rozsahu, ponořte se celým tělem do vany s horkou vodou (do teploty jakou snesete) s myšlenkou vnitřní očisty.

Nezvládáte celkovou situaci?

V případě, že celkovou situaci nezvládnete nebo máte příznaky cizích vlivů, nadměrné únavy, bezdůvodné ztráty nálady, častého churavění, nevolnosti, náhlého rozkolu v rodině či práci je nutnéabsolvovat neokybernetickou osobní klientelu u některého akreditovaného dispozičního prognostika a neokybernetika s minimálním uspořádáním 32.0 INT, 32.I. INT, 32.X INT.

Schopnost podporovat hojení

Použití vnitřní energie jako regeneračního zdroje můžete použít pro sebe i pro okolí také k povznesení dobré nálady. Všichni lidé mají schopnost podporovat hojení, ale jen někteří to dělají bezprostředně. Patří sem silně empatičtí lidé v jejich přítomnosti se cítíte dobře. Jste li šamanista, máte vrozenou schopnost poznat, co nemocnému prospěje nebo uškodí. V případě, že máte fenomenální léčitelské schopnosti, uleví se lidem již pod vašim dotykem.

Služby léčitele

V případě, že chcete využít služby některého léčitele ověřte si předem jeho reference, posuďte zda je vám tento člověk na první pohled příjemný, zda necítíte z něj nebo z místnosti chlad, zda nemáte pocit nepříjemné mlhy. Pamatujte na to, že při energetických metodách se vystavujete přímé interakci s léčitelem a dostáváte se tak do velice těsného spojení.

Hledání vnitřní energie

  1. Sedněte si pohodlně a obě ruce položte na solar plexus.
  2. Zavřete oči a vědomě se soustřeďte na své dlaně. Postupně se budou zahřívat energií shromážděnou v centru solar plexu.
  3. Přiložte své prsty jemně na čelo. Ucítíte, jak se rozechvějí v přilivu energie.
  4. Podvolte se plně přílivu energie, která proudí do vaši hlavy a vnímejte živost tohoto vjemu.
  5. Po odeznění chvění, odtáhněte prsty a energicky zatřepejte rukama, jako když otřepáváte vodu.
  6. Na závěr ruce vraťte na solar do té doby než si odpočinou a ucítíte, že jsou čilé a plné energie.

Test jakým jste druhem léčitele?

  1. Umíte naslouchat jako dobrý posluchač?
  2. Vyvoláváte v lidech pocit uvolnění?
  3. Vnímáte spojení se zemí a přírodou?
  4. Svěřují se vám lidé rádi?
  5. Umíte se zbavit bolesti hlavy?
  6. Chcete vytvářet lepší svět?
  7. Měli jste někdy pocit přítomnosti andělského nebo léčitelského průvodce?
  8. Rozumíte intuitivně zvířatům?
  9. Vnímáte sjednocení se světem?
  10. Cítíte bolest jiných lidí?
  11. Uleví se vašim přátelům ve vaši přítomnosti?
  12. Umíte se rozhodnout, že budete zdraví?


Odpovědi ANO:

1, 2, 4 - Jste empatik, tedy velice vnímavý člověk, který se dokáže vcítit do problému jiných. Lidé s vašeho okolí si toto uvědomují a rádi se vám svěřují se svým trápením.

 

3, 8, 10 - Jste šamanista. Cítíte co je pro člověka dobré či zlé a díky této vlastnosti máte často předtuchy jak co dopadne a jak to je prospěšné.

5, 11, 12 - Jste parapsychický léčitel. Máte dispozice ulevit od bolesti už pouhým dotekem.

6,7,9 - Máte spirituální léčitelské schopnosti. Pravděpodobně sloužíte jako zprostředkovatel léčby dalším silám.
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies