Legíny a turecké kalhoty - můžete si je dovolit?

Legíny a turecké kalhoty jsou v současnosti velmi žhavými módními hity. Ne každá žena si je ale může dovolit. Zjistěte, které kalhoty budou lichotit vašemu typu postavy a jak je správně kombinovat.

Kalhoty různého stylu

Legíny – staronový módní hit

Hit 80. let se vrací. Na rozdíl od minulosti jsou ale nyní in legíny ne infantilně barevné, ale jednobarevné či s jednoduchými vzory (zvířecí, kostka, puntík). Různé jsou také materiály – některé připomínají latex, další jsou elastické nebo bavlněné. Obzvláště efektní jsou legíny lesklé nebo třpytivé.

Jak se nosí legíny

Kalhoty na tělo se zdaleka nevyrábí jen v délce po chodidla, ale také ke kotníkům a pod kolena. Legíny se nosí pod sukně, šaty i kraťasy anebo samostatně, kdy se k nim hodí volné haleny, tuniky nebo dlouhé svetry. Není problém je sladit jak do elegantního, tak i sportovního stylu.

Na jaře si k legínám můžete vzít lodičky, v zimě velmi dobře vypadají ve vysokých kozačkách – v podstatě efektně nahrazují silonky. Chcete-li letos opravdu zabodovat, vyzkoušejte kombinaci legíny, kozačky a upnutý svetr sahající pod zadek. Budete třeskutě sexy!

Legíny pro každou postavu? Téměř ano.

Jste silnější postavy? Legíny si přesto můžete dovolit, a to v kombinaci se sukní pod kolena. Vyhněte se ale lesklým materiálům a vzorům – obojí postavu opticky rozšiřuje.

Majitelky nohou do O si zase mohou troufnout na legíny, pokud je doplní minisukní nebo volnými kraťasy, jenž mezeru mezi nohami skryjí. Nohy do X zase zamaskujete v legínách s kozačkami. Pokud vás trápí výrazná celulitida, na legíny raději zapomeňte – ještě více by na váš nedostatek upozorňovaly.

Turecké kalhoty – móda z Orientu

Tzv. aladinky nebo harémky nejsou příliš oblíbené mezi muži – jejich sed končí až v půli stehen nebo až u kolen a z přitažlivé ženské postavy pak snadno vytvoří jakýsi pytel. Přesto tomuto módnímu trendu podléhá čím dál tím více žen. Jsou totiž neskutečně pohodlné!

Troufnete si na aladinky?

Pokud máte vysokou, štíhlou postavu, proč ne. Majitelky silnější postavy nebo krátkých nohou by ale na tento módní výstřelek měly zapomenout. Vhod naopak přijdou ženám s nohy do X nebo do O – díky volné látce mezi stehny dokáží turecké kalhoty zamaskovat celou abecedu dolních končetin!

Jak se nosí turecké kalhoty?

Nápaditost tureckých kalhot okamžitě zazdíte, vezmete-li si k nim volnou halenku či tričko. Volnost spodních linií je třeba vyvážit přiléhavými kousky – vsaďte tedy na obepnutá trička, krátké bundičky a topy. Na zajímavý módní kousek turecké kalhoty povznesete, doplníte-li je obuví s vysokými podpatky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies