Letní dovolená – Baleáry

Už se těšíte na svou letní dovolenou a stále jste se ještě nerozhodli, kam pojedete? Máme pro vás skvělý tip, kterým je dovolená strávená na Baleárách. Více se dozvíte v následujícím článku.

Vlny roztříštěné o kameny

Letní dovolená – Baleáry

Baleáry nebo také Baleárské souostroví se skládá z několika ostrovů, z nichž nejznámějšími jsou Mallorca, Menorca nebo například Cabrera. Součástí Baleárského souostroví jsou také Pytyuské ostrovy. Největším ze všech ostrovů je Mallorca, která také patří mezi nejoblíbenější turistická místa.

Španělština se vám bude hodit

Pokud umíte alespoň trochu španělsky, pak se na Baleárách rozhodně domluvíte. Úředními jazyky jsou tu totiž španělština a katalánština.

Který ostrov vybrat?

Pokud zvažujete, který z baleárských ostrovů vybrat pro svou letní dovolenou, každá volba bude správná. Baleárské ostrovy jsou totiž tou pravou volbou i pro velmi náročného turistu, který nehledá pouze dlouhé pláže a sportovní vyžití.

Co vás čeká na Baleárách?

Pokud jste cestovatelský typ, můžete během své dovolené procestovat hned několik ostrovů. Domorodci v celém souostroví jsou velmi vstřícní a turistů si váží jako svých vlastních. Budete se cítit opravdu skvěle a na starosti ani nepomyslíte.

 

Dovolená na Baleárách znamená nejen spoustu luxusních hotelů i malých, útulných hotýlků, nádherné pláže, prosluněné dny a spousta sportovního vyžití, ale také noční život, bary, stovky restaurací nebo obchůdků. Zkrátka a dobře řečeno, na Baleárách si přijde na své skutečně každý…

Ceny – kolik stojí dovolená na Baleárách?

Ceny jsou velmi rozdílné, a to už jen podle toho, chystáte-li se jet na známý nebo méně známý ostrov. Obecně řečeno Mallorca a Menorca patří mezi jedny z dražších. Pokud však máte trpělivost a pevné nervy, doporučujeme vyčkat na výhodný last minute, díky kterému se podíváte i na tyto ostrovy za velmi příznivé ceny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies