Letní lásky - jak se s nimi vypořádat?

Když se zamilujete na dovolené, přejete si aby to tak zůstalo napořád. Čas dovolené však vyprší a vy cítíte tu nekonečnou úzkost, že se vracíte zpět do reality. Jak se s tím vypořádat?

zamilovaný pár u moře

Dovolená, ideální příležitost se zamilovat. Stres z vás už opadl, užíváte si, relaxujete a najednou ho zahlédnete. Sympatického muže, cizince, který ve vás probudí pocity jako nikdo dlouho předtím. Vzplane mezi vámi spousta emocí a vy máte pocit, že nemůžete být šťastnější. Pak když vaše dovolená končí a vy se musíte rozloučit, stihnete si ještě vyměnit kontakty. Samozřejmě si slibujete, že se co nejdříve setkáte.

 

Opak je pravdou, nakonec stejně tušíte, že je to možná naposled, co jste se mohli spatřit. Cestou domů cítíte nervozitu, je vám špatně od žaludku a stačí vám málo, aby ukápla slzička. Nezapomeňte však, že se ve vás momentálně mísí více pocitů, návrat do reality, do práce, mezi všední starosti a záležitosti. Nemusí to nutně znamenat konec světa.

Nebraňte se pláči

Pláčem se z vás vyplaví spousta emocí a bude vám mnohem lépe. Vyplačte se třeba kamarádce, která vás jistě pochopí, obejme a zároveň povzbudí.

Vymažte kontakt

Čekání na zavolání, sms nebo dokonce sledování na sociálních sítích to je sebevražda. Jestliže nechcete skončit v blázinci a užírat se doma, jako by vám někdo umřel, udělejte to pro své vlastní dobro. Uchovejte zážitky z letního románku jen ve vašem srdci.

Schovejte vzpomínky

Máte-li doma nějaké předměty, které vám daroval a nebo které by vám ho mohly připomínat, raději je schovejte. Podívejte se na ně později, až si budete jistá, že vám pohled na společnou fotografii nezpůsobí kolaps.

Užívejte si!

Vyrazte mezi lidi, sedněte si někam s kamarádkou na drink, flirtujte s muži. Prostě se bavte. Co oči nevidí, to srdce nebolí, ale hlavně sejde z očí, sejde také z mysli.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies