Letní líčení - jaké jsou letošní trendy?

Léto je překrásné období plné slunce, nádherných vůní a zářivých barev. Nechte i svou pleť zazářit. Nemějte strach a hledejte nejrůznější kombinace barev. V létě je největším problémem to, aby vaše líčení vydrželo dokonalé celý den. Máme pro vás několik rad a triků, jak tento nelehký úkol zvládnout.

Letní líčení

 

Jak na to?

 

V létě byste si měla nanášet pouze jemný hydratační make-up. Ten rozzáří vaši pleť a nemusíte se bát, že by ucpal póry. Pokud chcete svou pokožku ochránit i před slunečními paprsky, volte raději krémy s UV filtrem.

 

Krásu svých očí nejlépe podtrhnete barevnými očními stíny. Jestliže jdete někam, kde by se příliš nehodilo, abyste měla výrazné barvy, volte raději střídmější odstíny - třeba světle béžové či světle hnědé. Když chcete něco barevnějšího, tak kombinujte, ale nesmíte to přehnat. Rozhodla jste se pro několik různých barev? Zkombinujte raději jen 2 z nich.

 

Naučte se ale plynule přecházet z jedné barvy do druhé. Světlejší barvu očních stínů nanášejte raději od vnitřního koutku oka směrem ven a postupně můžete přejít do tmavější barvy. Jestli máte malé oči, volte raději ze světlejších odstínů, abyste tmavým odstínem oko ještě více opticky nezmenšila.

 

Můžete zazářit mnohem víc, když použijete třpytivé oční stíny nebo ozdobné kamínky. Pak spodní část oka zvýrazněte oční tužkou. Naneste do vnitřní části a pro přirozenější vzhled ji trochu rozmázněte. Použít můžete klasicky černou či hnědou nebo s jinou výraznější barvičkou. Letos je v kurzu modrá, červená nebo z těch jemnějších tónů - bronzová.

 

Bronzer dodá bledé pleti jemný opálený odstín, a když máte opálenou pokožku, tak ji ještě více zvýrazní. Ale zacházejte s ním opatrně, abyste se netřpytila příliš. Řasenku můžete použít klasicky černé barvy nebo použijte jiné barevné varianty - červená a modrá jasně vede.

 

Oranžové a tzv. “nude” (nahé, přirozené) odstíny rtěnek jsou letos v kurzu. Patří mezi nejpopulárnější hity sezóny. Ale s červenou rtěnkou nikdy neuděláte chybu. Je to klasika, která nikdy nezklame. Rtům můžete ještě dodat lesk. Pokud máte výraznou barvu rtěnky, použijte raději bezbarvý lesk.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies