Líčení podle znamení zvěrokruhu

Líčit se můžete podle barevné typologie, podle nálady nebo také podle znamení zvěrokruhu. Možná vás překvapí, jaké barvy a styl hvězdy přidělily právě vám.

Lesklé nalíčené plné rty

Beran

Beran je velmi cílevědomé a houževnaté znamení, nemusí se tedy bát výrazných barev. Základ by měla tvořit červená rtěnka – jste-li spíše jemný typ, volte červenou s růžovými odstíny.

Býk

Zemitému znamení sluší zemité tóny hnědé, zelené nebo korálové. Při líčení se snaž splynout s přírodou – zapomeň na křiklavé barvy. Tvá krása nejlépe vynikne v přirozenosti.

Blíženci

Ke zvědavým blížencům se hodí lehký make-up. Slušet vám budou stíny v odstínech modré nebo šedé nebo v pastelových barvách. Místo rtěnky raději používejte lesk na rty.

Rak

Uzavřenou duši raka nejlépe vystihují světlounké pastelové barvy. Slušet vám bude i růžová a lila. Račicím líčení dodává potřebné sebevědomí, příliš výrazný make-up ale potlačí vaši skutečnou osobnost.

Lev

Slunečnému znamení sluší barvy slunce. Základem je opálená pokožka, oči zvýrazněte zlatou oční linkou či stíny. Modrookým Lvicím bude slušet zářivě modrá nebo tyrkysová. Ze rtěnek si nejvíce budete rozumět se třpytícími zlatými nebo oranžovými.

Panna

Skromnost pann dobře podtrhuje tzv. nahé líčení. Oči něžně zvýrazněte bílou tužkou, rty růžovou perletí.

Váhy

Nestálé váhy způsob líčení za svůj život změní několikrát. Ve skutečnosti ale nepotřebují mnoho líčidel, aby byly krásné. Stačí zvýraznit řasy mascarou a rty chladným leskem.

Štír

Ženy narozené v tomto znamení dokáží perfektně provokovat a správné líčení jim dodává ještě větší odvahu. Můžete si dovolit černé oční linky i výraznější barvy. Rty zvýrazněte konturou.

Střelec

Ani dobrodružní Střelci se nemusí bát pestrých barev. Dramatické kouřové líčení a rubínová rtěnka z vás učinní famme fatale.

Vodnář

S Vodnářem je to naopak. Ačkoliv se líčidel bojí, slušelo by jim zvolit výraznější make-up. Ladit k vám budou oční stíny v barvě vody a jemná perleťová rtěnka. Úplně nejlépe ale svou krásu podtrhnete úsměvem.

Kozoroh

Kozorozi mívají rádi decentní, jedno až dvoubarevný styl, hodí se k nim proto černé oční linky a nenápadná rtěnka. Lícní kosti zvýrazněte zdravíčky.

Ryby

Ryby se pohybují v líčení jako ryba ve vodě. Nemusí se bát experimentovat – sluší jim téměř vše. Mohou si dovolit i zelené nebo modré řasy – v barvách vody se budou vždy cítit jako doma.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies