Líčení ve světě

V každé zemi převažují určité trendy v líčení. Ve Španělsku výrazné a provokativní, v Číně jemné až infantilní. V jedné zemi si uděláte rudými rty ostudu, v jiné budete považována za trendy ženu. Než vycestujete, zjistěte, kde jaké líčení frčí.

Žena hledící do země

Líčení - Španělsko

Španělky jsou elegantní dámy, které si potrpí na provokativní styl. Chcete-li mezi ně dobře zapadnout, volte smyslné barvy, především černou a červenou. Španělky nosí výrazný make-up, ideální jsou např. kouřové stíny. Pokud zvolíte rudý odstín rtěnky, oči naopak příliš nezvýrazňujte. Vyrazit můžete třeba na Ibizu - ostrov tolerance a volnosti.

Líčení - Francie

Francie, to jsou výrazně namalované rty (nejlépe v odstínech červené) a lehce zvýrazněné řasy.

Líčeční - Německo

V Německu jsou nejdůležitější výrazně namalované oči. Řasy zvýrazněte několika vrstvami mascary, nebojte se použít i oční linky. Rty výrazné naopak být nemusí.

Líčení - Dánsko

Chladnější klimatické podmínky v Dánsku ovlivňují i styl líčení. Výrazně převažují studené odstíny. Rty si však klidně můžete dovolit zvýraznit více. 

Líčení - Čína

V Číně se nosí především pastelové barvy, mohou být i sytě růžové tvářenky a lesky na rty.

Líčení - Japonsko

Japonsko vyžaduje precizní make-up. Důležitá je bezchybná pleť, proto pupínky dobře zamaskujte korektorem. Řasy lehce zvýrazněte mascarou, na víčka naneste zlaté oční stíny. Rty obtáhněte červenou konturovaní tužkou a vyplňte rudou rtěnkou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies