Liposukce - rychlá ztráta tuku

Liposukce je operační zákrok, jehož účelem je odsátí částí podkožního tuku. pomáhá ke zlepšení postavy na těch místech, která jsou k ukládání tuku náchylná - boky, hýždě, břicho a stehna.

Ženské pozadí v kalhotách

Liposukce aneb modelace postavy

Liposukce (modelace postavy) dovoluje každému zbavit se nadbytečných kilogramů a dosáhnout vábných křivek. Jedná se o operaci, kterou se odstraní, hlavně z problémových partií (stehna, zadek, břicho), nadbytečná část tukové hmoty odsátím tukových buněk. Cena zákroku se liší podle množství ošetřených lokalit.

 

Příroda nebo chirurgie?

Upřednostňujete přírodní způsoby modelace postavy před chirurgickými zákroky? Pak vyzkoušejte zeštíhlující minerální kúru, která vás zbaví přebytečných kilogramů, toxických látek a ještě dodá minerální látky důležité pro správný chod organismu. Minerální kúra Hollywood Mineral Fit Slim, to je zdravý způsob hubnutí.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies