Manikúra, lakování nehtů a nové aplikace

Také vás nebaví čekat, až zaschne lak na vašich nehtech? Spěcháte a nemáte na lakování čas? Pak je tu pro vás novinka – již suchý, nalepovací lak na nehty! Stačí nalepit, uhladit a je to!
Sada na manikůru

Manikúra – základ pro nehty

Pěstěné nehty byly vždy jakousi vizitkou ženy a není vůbec přehnané označit je za symbol ženské krásy. Nejen prstýnky a náramky krášlí ženskou ruku. Dobře provedená manikúra dokáže s dámskou ručkou divy.

Samolepící lak na nehty a jeho výhody

Nedokonalým lakováním vznikají na nehtech šmouhy, bubliny nebo praskliny. Docílit efektu jednolitého laku není snadné. Navíc, stačí se během schnutí nechtěně nehtů dotknout a veškerá snaha je v tahu. Se samolepícím lakem na nehty tyto potíže nepoznáte.

Manikúra a vzhled samolepícího laku

Samolepící lak na nehty jsou tenké proužky ve velikosti jednotlivých nehtů. Lze jej koupit v různých barevných odstínech. V jedné sadě obdržíte 16 různě širokých proužků. Díky transparentní vrstvě, která chrání lak před negativními vlivy, vydrží lak neobvykle dlouho.

Jak se samolepící lak aplikuje?

Nejdříve se odstraní ochranná fólie, pak si vyberete vhodnou velikost, sloupnete proužek z podkladu, umístíte na nehet, vyhladíte a přebytek laku oddělíte jeho zahnutím přes okraj nehtu.

Další možnosti dlouhotrvajícího laku na nehty

Toužíte po pěstěných nehtech, ale nechce se vám je neustále lakovat? Další možností jsou již nalakované nehty umělé.

Aby lak dlouho vydržel

Aby lak dlouho vydržel, nalakujte nehty nejdříve průsvitným zpevňovačem, pak lakem požadované barvy a po zaschnutí jej přelakujte vytvrzovačem laku.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies