Masturbace - odhoďte zábrany a užijte si erotické sólo

I ženy masturbují, ale většina se k tomu nikdy nepřizná. Je to způsobeno tím, že se dlouho považovalo za normální, že si muži mohou dělat, co se jim zachce, ale ženy by byly hned považovány za zvrhlé a úchylné. Dnes se už naštěstí na ženskou masturbaci nepohlíží, jako by to bylo něco špatného. Dámy, nestyďte se za to. Prožijte tuto rozkoš naplno. Zvedne vám to náladu a prospějete tím i svému zdraví.

žena ležící na posteli

 

Mějte ráda své tělo. Nebojte se ho lépe poznat. Pokud nevíte, co se vám líbí, jak na to má přijít váš partner? Během masturbace se vám do těla vyplaví hormony oxytocin a dopamin. Díky oxytocinu se zbavíte depresí a vaše tělo se krásně uvolní. A dopamin dodá energii nejen vašemu tělu, ale i mozku. Podle nás neexistuje příjemnější způsob, jak získat perfektní kondici.

 

Masturbace také prospívá vašemu zdraví

 

Onanie preventivně působí proti vzniku rakoviny prostaty u mužů a u žen je ideální prevencí proti vzniku rakoviny děložního čípku především pro dívky do 30 let. Masturbací se zbavíte menstruační bolesti a posílíte i své srdce, neboť se vám během chvilky prokrví celé tělo. Ženy, které častěji masturbují, mají větší sebevědomí, neboť mají dobrý vztah ke svému tělu. Ví, co se jim u sexu líbí, takže v případě potřeby dokáží svého partnera správně nasměrovat. Díky onanii budete mít své tělo pod kontrolou a naučíte se poznávat své hranice. Naučíte se rozmazlovat a uctívat samu sebe.

 

6 tipů, jak si užijete ještě víc

 

  1. Orgasmu dosáhnete snadněji, pokud použijete lubrikační gel. Čím víc gelu, tím lépe.
  2. Některé ženy dosáhnou orgasmu díky stimulaci bradavek. Vyzkoušejte to. Třeba se vám to také podaří.
  3. Zapojte sexuální hračky. Nebojte se experimentovat!
  4. K rychlejšímu vyvrcholení nebo jen k nastartování vaší fantazie vám spolehlivě poslouží erotické knížky, filmy či porno.
  5. Nepřestávejte po prvním orgasmu. Většina žen zažívá mnohonásobné orgasmy, při kterých zažijete řadu jednotlivých vyvrcholení v odstupu několika sekund či minut. Patříte mezi ně i vy?
  6. Svému partnerovi můžete dopřát žhavou show. Nechte ho, ať se na vás při tom dívá. Nažhavíte ho tak, že se nebude moci dočkat, až ho pak pozvete blíž.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies