Masturbace - znáte všechny techniky?

Znáte to ... jste eroticky naladěná, toužíte po dotecích, vzrušení a orgasmu. Partner ale zrovna není po ruce. Co s tím? Pro tuhle chvíli si můžete vystačit sama. Jistě jste to někdy zkoušela, ale znáte všechny techniky? Nepřicházíte o něco?
Ruka položená přes obličej

Základní techniky masturbace

Svírání stehen

Určitě jste o této technice masturbace slyšela, ale zkusila jste to? Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu. Přeložte nohu přes nohu a tlačte stehna k sobě. Mačkáním, svíráním prokrvíte pohlavní orgány a můžete tak snadno dosáhnout orgasmu. Zkusit to můžete i v případě, že na vás přijde sexuální vzrušení kdekoliv ve společnosti. Nikdo se nic nedoví, stači si to dobře nacvičit.

Malý kousek látky

Použijte jakoukoliv látku (třeba vaše kalhotky) a vybraný kousek látky správně umístěte mezi malé stydké pysky. Dejte si záležet a zatáhněte je vpředu (přes klitoris) i vzadu. Lehněte si a posunujte látku tam a zpět. Nesmí to být bolestivé, ale hodně příjemné. Musíte najít ten správný způsob a pak už se můžete oddávat vzrušení.

Masturbace - rolling

Uchopíte klitoris mezi palec a ukazováček. Můžete začít s pomalým jemným rollingem (válením) mezi prsty. Postupně zrychlujete a zvyšujete tlak, aby pocity se vzrůstajícím vzrušením byly co nejpříjemnější. Záleží na vaší osobní citlivosti a jak „to máte ráda".

Masturbace kroužení prsty

Vezměte ukazováček a prostředníček a položte je přes vrchol vašeho klitorisu. Pak začněte pohybovat prsty po klitorisu v kruhové nebo oválné dráze. Měňte jako u rollingu tlak a rychlost. Pro ještě příjemnější pocity zvlhčete prsty lubrikačním gelem.

Masturbace poklepáváním

Můžete to zkusit - buď vám poklepávání bude příjemné nebo ne (hodně žen pociťuje při masturbaci poklepáváním spíše bolest).
Rukou roztáhněte malé stydké pysky a odkryjte klitoris. Druhou rukou začněte ukázováčkem lehce poklepávat a s větším a větším vzrušením opět přidávejte na intenzitě až do orgasmu.

Masturbace - zkombinujte techniky

Při kombinování masturbačních technik zažijete nejsilnější orgasmus. Prsty vaší jedné ruky můžete stimulovat klitoris vaší nejoblíbenější technikou a zároveň vsuňte prsty druhé ruky do pochvy (počet prstů je čistě na vás).

Masturbace - voda jako spouštěč orgasmů

Tekoucí voda

Nenáročný způsob masturbace. Jediné co potřebujete je dobře umístěná vana - potřebujete se vsedě zadečkem podsunout pod vodovodní kohoutek. Pro začátek zkuste mírně tekoucí pramínek a postupně opět přidávejte na intenzitě (zvyšujte tlak vody).

Tekoucí voda trochu jinak

Jiná varianta výše popsané techniky. Jde o to, že musíte nasměrovat proud vody přímo na váš poštěváček (musíte ucpat palcem výtok vody z potrubí).

Masturbace proudem vody

Máte doma masážní sprchu? Perfektní nástroj pro masturbaci. Přesně si nastavíte proud vody a využijete všechny výhody, které masážní sprcha má. Můžete hodně experimentovat a sama uvidíte, jaké kombinace jsou pro vás nejpříjemnější. Zkuste i střídat teplotu vody. Studená voda vám přinese ještě intenzivnější a úplně jiné pocity.

Čím více budete masturbační techniky trénovat, tím budou vaše orgasmy rychlejší. Není na škodu do vaší soukromé masturbace zapojit i partnera. Značná část mužů to uvítá a pohled na vás jej „dostane".

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies