Móda a trendy - bolerko na výsluní

Nepostradatelná, mimořádně módní součást šatníku - krátké bolerko se zavazováním i bez. Skvěle vypadá oblečeno přes triko nebo top. Se sladěním celkového outfitu to chce trochu odvahy a uchopit styl do vlastních rukou.
Žena s šátkem na hlavě a slunečními brýlemi

Svěží a mladistvé bolerko

Bolerka jsou zpět na výsluní. Ať už mají podobu zavinovacích svetříků, vestiček nebo průsvitných kousků látky, nedá se jim upřít něžná ženská rafinovanost. Provedení a střih bolerka prošlo změnami. Bolerka nyní najdete jak v provedení na exkluzivní příležitosti i na denní nošení. Modely najdete pletené, háčkované i bohatě zdobené. Pro každodenní nošení volte hladká a jednoduchá bolerka, která pouze doplní váš outfit.

Materiály volte podle počasí

Tenký krátký top dodá jedinečný styl v létě. Bolerko je trendy doplněk. Jste-li na dovolené a večery bývají chladné, sáhněte po kousku ze silnějšího materiálu. Silnější pletená bolerko navíc nemusíte po létě ukládat hluboko do skříně. Na podzim i v zimě jej můžete nosit dál jako náhražku svetru (přes tričko s dlouhým rukávem či košili).

Bolerko se hodí ke všemu

Limity v módě neexistují. Bolerko si můžete obléknout přes šaty, trička, košile, tílka. Vezměte si je k čemu vás napadne, k čemu cítíte, že se hodí. Jste-li odvážnější, vezměte si bolerko pouze přes horní díl trojúhelníkových plavek - nejmódnější kousky naleznete zde.

Bolerko si nemůže dovolit každá

Bolerka nejsou jen pro hubené. Zavinovací formy mohou i zeštíhlit, ovšem musíte mít ploché bříško. Ale je pravda, že když se podíváte kolem, více oblíbená jsou bolerka mezi štíhlými ženami.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies