Móda, která vás omladí

S přibývajícím věkem mnohé ženy začnou zanedbávat módu, bojí se barev a tak se z nich postupně stávají šedé myšky. To ale nemusí! Poradíme vám, jak se obléci moderně a přitom vypadat o pár let mladší.

Smějící se ženy

Barvy a vzory – nebojte se jich!

Barvy a vzory dokáží dělat zázraky, proto se jich rozhodně nebojte. Pamatujte jen na pravidlo, že drobné vzory opticky zmenšují, kdežto velké zvětšují, takže pokud máte například velká prsa, na halenku s velkými květy zapomeňte.

Nevěřte tomu, že starší dámy už by se měly oblékat jen do černé, béžové a šedé. Šmrnc vašemu outfitu dodají nejvíce právě barvy! Stačí jeden barevnější kousek oděvu a hned budete vypadat mladší. Největší efekt mají barvy v blízkosti obličeje – do výraznějších tónů tedy oblékejte především vrchní část těla. Zvolíte-li triko či halenku tlumené barvy, ovažte si kolem krku ledabyle hedvábný barevný šátek nebo barevné korále.

Jak zakrýt nedostatky?

Je přirozené, že se snažíte zakrýt partie, které už nejsou tak pevné jako dříve, řešení pomocí neforemných halen ale není na místě. Důležitější je zvolit správný typ a střih látky. Oblečení by nemělo být ani příliš obepnuté, ani příliš volné, látka je nejlepší splývavá, například žerzej, viskóza nebo len. Volte podélné střihy a zapomeňte na volánky, mašličky a podobné doplňky. Zapovězené by měly být také šortky (můžete si ale dovolit bermudy nebo kalhoty s délkou těsně nad nebo pod kolena), minisukně a tílka s úzkými ramínky.

Móda, která vám bude slušet

Halenky a trička s rukávkem, halenky s límečkem, elegantní saka, pásek přes košili, to jsou triky, které vám vždy dodají šmrnc. Při výběru kalhot nezapomínejte ani na rifle (která jiná část oděvu je přímo výrazem mladistvosti?), nejlépe padnou ty, které obsahují lycru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies