Móda na léto? Námořnický styl!

Máte rádi veselou a hravou módu? Pak je pro vás námořnický styl to pravé ořechové. Nosil se loni, nosit se bude i letos - námořnický styl je totiž věčný! Zjistěte, jak se obléci, aby po vás šílel i Pepek námořník.

Módní oblečení v námořnickém stylu

Proměňte se v trendy námořníka

Co si pod pojmem námořnický styl představit? Základ tvoří modrá a bílá barva a proužky. Příjemným zpestřením je ale i červená, černá nebo šedá, puntíky a obrázky kotvy. Z oblečení sáhněte po bílých kalhotách, proužkované košili či tričku, hadrových teniskách nebo balerínách. Nosí se upnuté i splývavé šaty, nejlépe v barvách trikolory (modrá, bílá, červená).

Důležitými námořnickými doplňky jsou také pásky, mašličky, límečky a šátky. Zkrátka nepřijdou ani náramky a kabelky.

Módní tipy pro světlý i tmavý typ

Jste-li světlý typ, dávejte si pozor na přemíru světlých barev – budete působit mdle. Oživte outfit výraznými doplňky – například pestrým šátkem. Výrazné barvy v blízkosti vašeho obličeje vás rozzáří!

Tmavovlásky zase mohou vyzkoušet námořnický styl s temně modrou barvou, která je letos hodně in. Výborně ladí s bílou a šedou. Pro lepší představu přinášíme několik tipů na kombinování oblečení v námořnickém stylu.

Námořnické líčení

Protože námořnický styl původně pochází z 60. let, hodí se k němu i líčení typické pro toto období – černé oční linky a sytě červené rty. Pokud máte rádi jemnější styl, rty zvýrazněte pouze lehkou perleťovou rtěnkou nebo leskem a oči poprašte modrými očními stíny (tmavooké dámy nechť zvolí temně modré, světlooké si mohou dovolit i azurovou).

Děti si námořnický styl zamilují!

Námořnický styl perfektně sedí i dětem. Ačkoliv potomci oblečení moc neřeší a nejraději by celé dny chodili v jednom tričku, námořnický styl si díky jeho hravosti zamilují. Který kluk by se nechtěl na chvíli stát námořníkem nebo pirátem?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies