Móda na míru vaší postavy

Málokterá žena je naprosto spokojená se svou postavou. Ať už vás ale trápí malá prsa nebo široké boky, vše lze správně zvoleným oblečením zakamuflovat. Poradíme vám, jak!

Žena v šatech s módními doplňky

Vysoká postava

Vysokou postavu opticky zkrátíte třičtvrtečními délkami, kontrastními barvami, velkými vzory, krátkými saky a širokými kalhotami. Nechcete-li působit jako žirafa, vyvarujte se malým kabelkám, vysokým podpatkům, minisukním, úzkým kalhotám a jednobarevným kostýmům.

Malá postava

Chcete-li vypadat vyšší než ve skutečnosti jste, vsaďte na vysoké podpatky a minimalistické délky – tedy minisukně, krátká trička, bokovky, úzké pásky, menší kabelky. Vyvarujte se širokým kalhotám a tříčtvrtečním délkám. Tajným zlepšovákem jsou také svislé proužky.

Široká postava

Potřebujete-li zúžit, oblékejte se do kalhot rovného střihu; dlouhých, ale nenabíraných sukní; sáček se zdůrazněným pasem a volných tunik. Vsaďte na nápadité doplňky. Vaší barvou nemusí být jen černá. Oblečení od pasu nahoru může být i výrazné. Škodit vám budou vodorovné pruhy a velké pestré vzory.

Hubená postava

Jste-li příliš hubená a toužíte nabýt ženských tvarů, snažte se oblékat tak, aby mělo tělo siluetu písmene X. Vytvoříte jí např. sukní do zvonu a košilí s výraznými rameny. Pomůže ale také řasená látka, volánky, úpletové materiály a vodorovné pruhy. Vždy se snažte zdůraznit pas – třeba širokým páskem.

Malá prsa

Prsa budou vypadat větší pod nabíranou halenkou, velkými vzory a světlými barvami. Velkým pomocníkem jsou push-up podprsenky.

Velká prsa

Velká prsa uvítají tmavší barvy a drobné nebo žádné vzory. Přestože máte co ukazovat, vyvarujte se hlubokým výstřihům a raději vsaďte na decentní odhalování. Pozor také na tílka s tenkými ramínky – vahou ňader se vám budou zařezávat hluboko do kůže. Vsaďte raději na ramínka široká. Důležitý je i výběr dobře padnoucí podprsenky.

Malý zadeček

Malý zadeček vám poděkuje za kalhoty s výraznými vzory nebo kapsami. Pomáhají i nabírané sukně.

Velký zadeček

Místo bokovek sáhněte po kalhotách s vyšším pasem a úplně zapomeňte na kapsáče. Vyvarujte se také kalhotám s vodorovnými pruhy či velkými vzory.

Úzké boky

Máte-li sportovní postavu bez výrazně tvarovaných boků, vytvarujte ji nabíranou sukní nebo kalhotami s výraznými kapsami po stranách. Nenoste beztvaré halenky a saka – dbejte na to, aby byly zdůrazněna v bocích – nebo tak sama učiňte výrazným páskem.

Široké boky

Volte splývavé materiály a dlouhé halenky, které se pod prsy rozšiřují. Bokovkám a světlým kalhotám dejte sbohem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies