Móda podzim/zima 2007

Móda pro nadcházející podzimní a zimní období bude ve znamení tajemna. Temné a zastřené odstíny barev rozzáříte stříbrnými doplňky. Nebojte se být jiná, originální a svá. Vlastní kombinací svršků vytvoříte originální model.
Žena s přivřenýma očima

Módní barvy pro podzim/zimu 2007

Módní diktát 2007 velí: Ztlumte barvy! Základní fakt, který se vám musí dostat pod kůži. Šatník plný barev, ale v tlumených odstínech. Převládat by měla černá, bílá a šedá, zůstane také tajemná fialová, ale v zastřených tónech. Objevte krásu "nevýrazných", přitom osvědčených barev, které se dají skvěle kombinovat. Na zajímavosti vašeho outfitu tato barevná jednoduchost nic neubere.

Jednoduchost i zdobnost - móda podzimu 2007

Ačkoliv se může zdát móda pro nadcházející chladné období "trochu nudná", nenechte se odradit. Vyzkoušejte černo-bílou kombinaci s šedým zdobením nebo celým svrškem. Jednoduché kousky budou vypadat skvěle, pokud chcete působit elegantním dojmem. Vhodným a působivým prvkem mohou být sametové stuhy do vlasů, sametové opasky s kamínky, nebojte se jít do fialových či stříbrných doplňků. Nešlápnete vedle ani s potisky, kontrastním lemováním a minidetaily z kovu.

Zdobnost oděvů v módě pro podzim a zimu 2007 se odrazí na kabátech, obuvi až po spodní prádlo. Bude platit - buďto jednoduchost nebo móda s prvky vykazující originalitu. Na svršcích se objeví velké nepřehlédnutelné knoflíky, převazování širokými pásky. Ale vše v temných odstínech. Stačí si zvolit směr, kterým se vydáme. Budit okázalý avantgardní nebo jednoduše upravený dojem, který na pohled vypadá naprosto neplánovaně.

Móda podzim/zima 2007 - ženskost na prvním místě

Vysoké kozačky, punčochy s krajkovým designem, hluboké výstřihy. Pořád jsou v kurzu, jen v barvách noci. Ze skříně můžete opět vytáhnout i legíny. Samostatnou kapitolou módního podzimu 2007 mohou být společenské šaty, které jsou letos hitem. Módní návrháři si na nich opravdu vyhráli, takže pokud často nevyrážíte na společenské večírky nebo do divadla, nezbývá, než se těšit na plesovou sezónu.

Je třeba znát letošní módní trendy i v obuvi >>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies